MANAFU*

Abonamente Evensys

Căutăm un coleg nou la Evensys

Când am pornit Evensys, acum 13 ani, ne-am propus să lucrăm mereu cu oameni deschiși, dornici să învețe, echilibrați, pozitivi și mai ales creativi. Tot atunci, ne-am propus ca periodic să aducem alături de noi oameni tineri, aflați la început de drum profesional.

Deschidem așadar din nou ușa la Evensys unui proaspăt absolvent sau masterand, interesat să își dezvolte o carieră în marketing și comunicare. De fapt, jobul nostru entry-level implică mai multe discipline din comunicare. Colegul nostru / colega noastră va învăța să stăpânească PR-ul, marketingul, online-ul și organizarea de evenimente.

Cu ce ne ocupăm?

Evensys organizează în jur de 15 evenimente business-to-business pe an, conferințe, training-uri și gale de premiere, pe mai multe domenii. O listă cu evenimentele noastre este aici.

Ce fel de coleg ne dorim?

Căutăm un om responsabil și deschis la minte, care locuiește sau se poate muta în București. E un job foarte bun pentru cineva care vrea să intre în lumea marketingului și comunicării. Ne place să credem că toți colegii noștri au învățat foarte multe la noi și au ales înțelept următorul pas profesional.

În trecut, cei mai mulţi colegi au venit din zona comunicării şi au avut o minimă experienţă (internship, voluntariat) în organizarea de evenimente, în agenţii de PR, sau asociaţii studenţeşti.

Responsabilităţile includ:

• Încheierea şi gestionarea parteneriatelor media
• Redactarea şi distribuţia comunicatelor de presă
• Redactarea/ editarea textelor pentru print şi online
• Monitorizări online calitative și cantitative
• Actualizarea conturilor de social media ale evenimentelor
• Gestionarea relației cu furnizorii de servicii
• Aport în derularea logistică a evenimentelor

Cei care îşi doresc să ne fie colegi pot trimite, pâna la 15 iulie, un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office [@] evensys [.] ro, având Subiectul: “Aplicaţie Job Evensys”.

Comentează