MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone și UPC și-au unit oficial forțele

Una dintre știrile anului din domeniul IT& Telecom este legată de finalizarea procesului de achiziție de către Vodafone Grup a operațiunilor Liberty Global în România, Germania, Cehia și Ungaria, după o tranzacție de 18,4 miliarde de euro. Pe plan local, preluarea are ca efect unirea oficială a forțelor Vodafone și UPC, după aprobarea Comisiei Europene. De acum înainte, echipele reunite vor lucra împreună și vor dezvolta soluții și servicii pentru clienții din România.

Achiziția creează o nouă forță pe piața telecom locală. Vodafone vine cu experiența din serviciile mobile, iar UPC o aduce pe cea din serviciile TV și comunicații fixe.

„Această achiziție transformatoare creează un partener important pentru servicii de telecomunicații convergente și aduce, totodată, mai multă valoare clienților noștri, facilitând un parcurs ascendent pentru economia digitală a României. De asemenea, acest lucru generează o oportunitate de a deveni un competitor și mai puternic pe piața locală de telecomunicații. Angajații UPC și Vodafone au o istorie de premiere de neegalat în țara noastră și chiar în Europa. Sunt încrezătoare că experiența și profesionalismul celor două echipe vor conduce la noi premiere și inovație în ceea ce privește produsele de care vor beneficia utilizatorii români”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO UPC și Vodafone România.

Vodafone are o istorie de 22 de ani în România, iar UPC a strâns deja 25 de ani pe piață. Ambele companii au investit constant în tehnologie și au mizat pe inovație. Unirea lor ar trebui să vină cu o ofertă competitivă pe piață și cu beneficii pentru clienții vechi și noi. Să vedem.

1 comentariu

  1. weburban says:

    Asa la prima vedere par echipa si solutia perfecta, ramane sa vedem ce ne pregatesc. Am servicii de la UPC, nici o problema deosebita cu ei pana acum, de la Vodafone nu am, nu imi plac, nu stiu de ce 🙂

    Sper doar ca aceasta trecere sa nu ma afecteze in vreun fel, pe mine si pe ceilalti clienti.

Comentează