MANAFU*

Abonamente Evensys

Beneficii gratuite pentru clienți după achiziția UPC de către Vodafone

Anul trecut, în mai, Vodafone anunța achiziția operațiunilor deținute de Liberty Global în România, Germania, Republica Cehă și Ungaria. Mai simplu spus, la acel moment se anunța intrarea operatorului UPC în familia Vodafone.

Procedurile legale și aprobarea Comisiei Europene s-au încheiat acum mai bine de o lună, iar ieri cele două brand-uri au lansat pe piață prima ofertă comună pentru persoane fizice, și persoane juridice deopotrivă, vizând atât clienții vechi, cât și pe cei noi.

În prezent, cele două companii intră în peste 3 milioane de case din România și au împreună 10 milioane de clienți.

Oferta pentru persoane fizice

Pentru a celebra noul început, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone și UPC bonusuri de bun-venit, până la 3 luni gratuite, ce includ date mobile nelimitate, mii de ore de filme și seriale în aplicația Vodafone TV și acces la cele mai interesante competiții sportive prin canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD distribuite în rețeaua de televiziune digitală UPC. Mai mult, clienții Vodafone – UPC primesc și extra-beneficii în valoare de 100 euro, la achiziția la achiziția de noi servicii.

Click pe link-urile următoare daca ești deja UPC sau Vodafone sau chiar UPC & Vodafone, pentru a vedea ce bonus gratuit primești (pe care îl poți activa ușor  online). Eu tocmai am activat Internet Național Nelimitat gratuit pentru o lună și pachetul Premium din Vodafone TV pentru 30 de zile. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina www.impreuna.vodafone.ro.

Oferta pentru persoane juridice

Pentru a răsplăti loialitatea clienților business, Vodafone și UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones și un abonament special de telefonie mobilă, Red Infinity, cu multiple beneficii nelimitate. Mai multe detalii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/business/impreuna.

Sursa foto: Emil Dragotă / Gadget.ro

Comentează