MANAFU*

Abonamente Evensys

GPeC SUMMIT 2019, evenimentul toamnei pentru jucătorii din comerțul online

Cunosc seria de evenimente GPeC din primii săi ani, când era doar un prilej de întâlnire pentru puținele magazine online de la noi. De-a lungul timpului, Andrei Radu, omul din spatele GPeC, a reușit să creeze o platforma de conținut și chiar servicii (căutați TRUSTED.ro) alături de alți oameni inimoși și implicați în comerțul online.

Pe 4-5 noiembrie, Andrei aduce 7 vorbitori internaționali și un grup consistent de specialiști locali pe scena Teatrului Național pentru GPeC SUMMIT 2019, un eveniment cu multă valoare adăugată. În completarea conferinței, GPeC oferă o zona de expo, unde vizitatorii vor putea interacționa cu unele dintre cele mai inovatoare companii ce oferă servicii și soluții în E-Commerce și Digital Marketing, zonele networking, unde ideile noi sunt discutate și se leagă noi colaborări într-un context relaxat, și singura gală din comerțul online românesc, care premiază cele mai bune magazine.

Ryan Holiday vine la GPeC SUMMIT

Ryan Holiday, celebrul autor, marketer și antreprenor vorbește pentru prima dată pe o scenă din România la GPeC SUMMIT. Holiday este un autor prolific. Cărțile sale s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume și au influențat direct gândirea și strategia unor companii gigant precum Google, Twitter și Microsoft. Printre acestea se numără best-seller-uri precum Trust Me, I’m Lying, Growth Hacker Marketing, The Obstacle Is The Way și Perennial Seller: The Art of Making and Marketing Work that Lasts.

Înscrierile la GPeC SUMMIT se fac pe website-ul organizatorului, iar prețul unui bilet de acces pornește de la 139 EUR + TVA pentru ambele zile de eveniment.

Comentează