MANAFU*

Abonamente Evensys

21 de aplicații utile de care probabil nu știai

Aplicații, extensii, instrumente. Zi de zi apar noi și noi servicii care promit că ne fac viața mai ușoară și pe bună dreptate multe dintre ele își dovedes utilitatea. Consum multe aplicații pe mobil și folosesc multe instrumente online, accesibile de pe desktop.

Îmi dau seama că reușesc cu ajutorul lor să îmi fac treaba mai repede și mai bine ori să îmi îmbogățesc experiența personală online și offline.

Strâng de aceea periodic noi și noi aplicații, iar acum vă prezint o colecție de servicii pe care le-am inclus în ultimele luni în Newsletter-ul F O M O., care lună de lună ajunge direct la peste 2000 de abonați, oameni de marketing, publicitate, comunicare și digital.

Instagram Line Break
Vrei să ai un status curat pe Instagram, fără tot felul de puncte și liniuțe? Folosește acest instrument web înainte să pui următorul text.

VidReader
VidReader este un site care realizează o transcriere a clipurilor video în doar câteva minute (doar pentru clipuri în engleză).

SocialSnapper
Dacă trebuie să descarci conținut multimedia de pe YouTube, Instagram, Twitch sau Reddit, ai la dispoziție SocialSnapper.

Resume Builder
Resume Builder este platformă online ce îți permite să creezi și să descarci CV-ul într-un format mai deosebit.

Edit My Ex
Ai o poză preferată, dar în ea apare un fost sau o fostă? Cu Edit My Ex, scapi de el sau ea în 48 de ore. Din poză, nu din viața reală. Serviciul costă 7£.

The Essential Email Planner
The Essential Email Planner este un instrument online care te ajută să organizezi și să planifici newsletterele.

Google Results Previewer
Nu ar fi mai bine să vedeți un preview al rezultatelor din căutările pe Google în loc să deschideți fiecare pagină în parte? Google Results Previewer face asta.

Polls for LinkedIn
Polls for LinkedIn este o extensie Chrome pentru a crea, urmări și răspunde la sondaje pe LinkedIn.

Filmm
De la creatorii aplicației A Color Story vine acum un tool util pentru iubitorii de clipuri. Aplicația Filmm are o interfață simplă care oferă o gamă largă de filtre și pattern-uri pentru clipuri cool.

Presenta
Presenta este o platformă online cu ajutorul căreia realizezi prezentări moderne.

SearchParty
Te-ai rătăcit de grup la un festival? Descarcă aplicația SearchParty și îți vei găsi mai ușor prietenii.

Firefox Send
Firefox Send e o alternativă pentru WeTransfer. Puteți trimite gratuit fișiere până la 2,5 GB.

Unlimited Email Tracker
O extensie de Chrome de la Snov.io îți spune când destinatarul a deschis mesajul tău trimis prin Gmail.

Make My Link Longer
De obicei căutăm să reducem lungimea link-urilor cu servicii precum bit.ly. Cum ar fi să le facem mai lungi? Make My Link Longer face asta.

Discoverly 
Discoverly este o extensie care scanează mai multe platforme sociale și îti ofera date despre persoanele care îți trimit e-mailuri.

Mylivn
O platformă pentru influencers, bloggeri și aventurieri, Mylivn permite utilizatorilor să își împărtășească pasiunile și să găsească oameni cu interese comune în apropierea lor.

PeckApp 
PeckApp poate fi cea mai simplă cale de a împărtăși cu cineva e-mailul, conturile de Instagram, Facebook sau Twitter.

Tweakr
Tweakr vă permite să primiți feedback în timp real pe proiecte vizuale, de la clienți sau colaboratori. Încărcați documentul, trimiteți mai departe link-ul către toți cei implicați și așteptați feedback direct pe material.

Kapwing
Kapwing este o foarte apreciată platformă online pe care poți crea imagini, clipuri și GIFuri.

Festify
Festify adună artiștii pe care îi asculți cel mai des pe Spotify și îi transformă într-un line-up vizual gata de share-uit.

Bark
Bark este o platformă ce oferă spre închiriere „asasini de trolli” (troll slayers), pentru 15£ pe oră, celor care se simt atacați online. Acești „asasini” intervin în conversațiile și scandalurile din jurul victimelor bullying-ului pe Internet.

2 comentarii

  1. Anca says:

    Super aplicatiile. Multumesc pentru recomandari!

  2. Vă mulțumim pentru articol și instrumentele pe care le-ați împărtășit.

Comentează