MANAFU*

Abonamente Evensys

Bigstep are o ofertă bună de Black Friday

E vremea pentru Black Friday-ul american, cel oficial de altfel, pe care „il tin” cu toții în lume. Fericiți cei ce și-au păstrat o parte din buget pentru această zi sau abia acum își fac cumpărăturile „serioase”. Pentru că urmează un nou val de oferte bune, iar una dintre ele vine de la Bigstep, furnizorul de soluții bare-metal care combină puterea serverelor dedicate cu flexibilitatea cloud-ului – totul fără virtualizare.

Partenerii pe hosting ai blogului meu, cei de la Bigstep, oferă de Black Friday 50% reducere la servere dedicate performante pentru primele trei luni de contract, plus migrare și set up gratuite.

Multe campanii de Black Friday au avut loc deja. Ai observat poate site-uri care nu s-au încărcat tocmai rapid. Sau poate ai avut probleme cu propriul site. Utilizatorii sunt din ce în ce mai exigenți și noul standard acceptabil este: încărcare instantă. Așa că, dacă nu ți-ai optimizat site-ul, ai ocazia să o faci acum.

Bigstep are experiență cu platforme ecommerce, iar clienții lor s-au bucurat anul acesta și în anii trecuți de campanii rulate fără probleme. Unul dintre avantajele principale este că soluția este scalabilă, astfel încât poți să o adaptezi rapid în funcție de nevoi, pentru a-ți optimiza costurile.

Oferta este valabilă doar pe 29 noiembrie, așa că nu ezita să-i contactezi. Vei discuta cu un expert despre ce tip de soluție se potrivește afacerii tale. Un pas mic pentru tine, un pas mare în performanță pentru site-ul tău.

Știm cu toții cât de important e timpul de încărcare a site-ului, în special pentru platformele ecommerce. Numeroase studii arată că o secundă în plus pierdută de utilizator uitându-se la un ecran gol înseamnă șanse în minus să cumpere sau să se mai întoarcă pe site-ul tău. Așadar, nu rata oferta Bigstep!

Comentează