MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum să ai reduceri și mai mari de Black Friday

Pot spune despre mine că sunt un shopaholic, un cumpărător pasionat de online, ca să fiu mai precis. Cred  că în acest moment cumpăr totul de pe Internet și nu îmi vine acum în minte ceva ce nu aș putea achiziționa de la un calculator ori de pe mobil.

Mi-am comandat mașina de pe telefon, îmi fac cumpărăturile săptămânale de la Mega Image de pe laptop, utilitățile se plătesc singure prin debit direct, hainele le iau fără să le mai probez, iar călătoriile sunt mereu la un click distanță.

Cu timpul însă, după atâtea tranzacții repetate, am început să fiu din ce în ce mai atent la prețuri și mai ales la reduceri. Știu când sunt mai toate reducerile importante (mid-season sales, final sales, Black Friday etc) la magazinele importante, sunt abonat la newslettere și am o lista (bookmarks) cu magazinele care au cele mai bune prețuri la îmbrăcăminte, încălțăminte și articole sportive.

Cum se apropie Black Friday (15 noiembrie) și astăzi este marea sărbătoare de shopping a chinezilor, Guanggun Jie sau Ziua Celibatarilor, am acceptat invitația Bonusway de a testa aplicația și site-ul lor de reduceri suplimentare.

Ce este Bonusway?

Bonusway este un site de reduceri suplimenatare pentru 400 de magazine online și servicii diverse. În portofoliul său întâlnești companii și brand-uri precum Fashion Days, Answear, Altex, EvoMag, Revolut, Booking.com, ePantofi, Asos, AirBnb, Elefant.ro, Cărturești, ca să numesc doar o parte dintre destinațiile mele de shopping frecvente, precum și o secțiune generoasă de magazine online din China, cu AliExpress, GearBest, BangGood etc., ca să menționez cele mai cunoscute nume.

Bonusway funcționează pe sistemul affiliate marketing, având un comision pentru fiecare tranzacție făcută prin site sau aplicație, pe care îl împarte apoi cu cumpărătorul. Deci spre deosebire de sistemul clasic unde doar afiliatul (site-ul de reduceri sau blogger-ul) câștigă, cu Bonusway câștigă toată lumea.

Cum folosești Bonusway?

Înainte de toate trebuie să știi că Bonusway este un serviciu gratuit. Nu trebuie să plătești nimic, primești doar bani înapoi la fiecare cumpărătură (cashback).

După ce te înregistrezi pe site sau în aplicație (eu prefer și recomand aplicațiile pentru iOS și Android, le găsiți pe site), intri în cont unde vei vedea mai întâi starea contului tău, mai precis a comisioanelor care urmează să îți revină. Apoi ai mai multe opțiuni de a naviga printre magazinele înrolate, fie după categorii, cele mai bune oferte sau cele mai populare produse și servicii.

Când alegi un magazin din listă, primești informații despre bonusul maxim și cel minim, despre magazin și de condițiile de utilizare. E important să citești aceste informații. Apoi apeși butonul roșu „Spre magazin” din partea de jos a ecranului și intri pe pagina comerciantului, de unde poți începe să cumperi.

În acel moment, magazinul te identifică ca utilizator Bonusway și generează un comision pentru cumpărăturile tale. Bonusway împarte acel comision cu tine sub formă unui bonus și astfel tu primești înapoi o parte din banii tăi. Suma apare mai întâi în contul tău Bonusway și când ai strâns 50 de lei, îi poți avea în contul tău bancar.

Îmi pare rău acum că în momentul în care mi-am comandat cardul Revolut Metal nu știam de Bonusway. Aș fi primit înapoi 40 de lei, o suma destul de bună.

Bonusurile acordate sunt în genere între 1 și 7%, cu mici variații, din ce am văzut eu. Pot părea mici, dar la o achiziția unui produs cu preț mare, pot genera o diferență bună în contul tău. La urma urmei, sunt bani de luat, nu de de dat.

În alte țări există o cultură puternică a beneficiilor la cumpărarare, fie că vorbim de cupoane fizice sau virtuale, fie că avem de-a face cu sistemul de cashback. Prevăd că și la noi va deveni un trend de lungă durată, mai ales că avem deja mult opțiuni de shopping și ne dorim să cumpărăm la un preț cât mai bun.

Single’s Day din China astăzi și Black Friday de vineri sunt bune ocazii să testați Bonusway. În câteva click-uri beneficiați deja de comisioane. Te poți înregistra gratuit prin acest link. În plus, primești 10 lei cadou de la mine și Bonusway.

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a Bonusway. Citiți cu atenție toate condițiile de utilizare a serviciului pentru toate lămuririle necesare.

3 comentarii

  1. […] Îmi pare rău acum că în momentul în care mi-am comandat cardul Revolut Metal nu știam de Bonusway. Aș fi primit înapoi 40 de lei, o suma destul de bună. (sursa) […]

  2. Laminine says:

    Foarte buna ideea business-ului, am mai auzit si de altele de genul, dar nu cu comisioane asa mari.
    In cat timp, se pot retrage banii, dupa efectuarea comenzilor?

  3. Adrian Gavrila says:

    Ideea in sine este buna insa punerea in practica nu exista. Asa arata contul meu:
    Elefant 2019-11-11 15:51:09 4,48 lei În așteptare
    Altex 2019-04-21 08:40:43 16,91 lei Acceptat
    Booking.com 2019-03-12 21:22:09 18,88 lei Acceptat
    Booking.com 2019-02-10 17:33:51 141,59 lei Acceptat
    Notino (Aoro) 2019-01-05 10:31:31 0,65 lei Adăugat la sold
    Orange 2018-12-22 08:01:35 0,58 lei Adăugat la sold
    Booking.com 2018-08-01 01:58:44 4,14 lei Adăugat la sold

    Adica cumparaturi din februarie (8 luni) inca nu au fost procesate.

Comentează