MANAFU*

Abonamente Evensys

Nespresso a pregătit oferte bune pentru Black Friday 2019

Cu toții avem în viața noastră o persoană deosebită fie greu de mulțumit, fie care are tot ce își dorește. Și vine acel moment din an, o aniversare, o onomastică sau Crăciunul, și rămânem blocați pe gânduri cu întrebarea „Ce cadou să îi iau?”. Din experiența mea, am avut succes întotdeauna cu un aparat de cafea de la Nespresso. Indiferent de gusturi, de stil de viață și de mărimea contului în bancă, am găsit mereu un espressor pentru un cadou memorabil.

Black Friday 2019 la Nespresso

Nu este prima dată când Nespresso vine cu oferte de Black Friday. Și mulți consumatori români urmăresc reducerile pentru un upgrade al aparatului de acasă sau pentru un cadou, cum povesteam. Anul acesta Nespresso a pregătit oferte cu discount-uri de până la 30% pentru 15 noiembrie, la care se adaugă și bonus-uri în pachete de capsule cu celebra sa cafea.

Pentru cei care vor să știe exact ce îi așteaptă, am obținut direct de la sursă detaliile următoare:

Espressoare – Reducere între 10 și 30% la gama de espressoare, la care se adaugă oferta de final de an, adică un voucher de 100, 150 sau 250 lei pentru cumpărarea capsulelor de cafea, în funcție de aparatul achiziționat.
Accesorii – Reducere intre 15 si 30% la gama de accesorii.
Cafea – O cutie cu 10 capsule cadou la 9 cutii cumpărate, două pentru 13 cutii cumpărate, 5 cutii cadou pentru 25 cumparate.

Verificați site-ul Nespresso de Black Friday încă de la miezul nopții. Pe 15 noiembrie, ofertele sunt valabile și online, și la punctele de vânzare.

Îți recomand noul Essenza Plus

Unul dintre cele mai noi aparate de espresso din portofoliul Nespresso este Essenza Plus. Lansat în 2019, este espressor-ul ideal fie că doriți să preparați Espresso, Lungo, Americano, fie doar să obțineți apă fierbinte pentru ceai sau alte băuturi calde. Aparatul vine în două variante de design și o gamă de culori care vor fi placul tuturor.

Partea care îmi place mie cel mai mult este abilitatea aparatului de a comanda cafea online printr-o simplă apăsare de buton. Întâi configurez comanda în aplicația Nespresso, după care doar apăs pe butonul de comandă One-Touch de pe espressor, ori de câte ori doresc să fac o nouă comandă de capsule de cafea.

Despre Nespresso

Nespresso este un brand de lux, recunoscut în intreaga lume pentru calitatea excepțională a cafelei și serviciile Clubului Nespresso.

Istoria brandului Nespresso a început în urmă cu mai bine de 30 de ani cu o tehnologie revoluționară: ambalarea în porții individuale, în capsule, a cafelei de cea mai înaltă calitate, odată prăjită și măcinată și realizarea unor espressoare ultraperformante de mici dimensiuni, astfel încât iubitorii de cafea să poată prepara acasă, cu cea mai mare ușurință espresso sau lungo, aidoma celor preparate de cei mai iscusiți barista.

Sistemul creat de Nespresso a redefinit și revoluționat felul în care milioane de oameni se bucură de cafea în zilele noastre. Această inovație a modelat cultura mondială a cafelei. Datorită inovației și înaltelor standarde de calitate, Nespresso a evoluat, de la a fi pionierul cafelei proaspăt măcinate ambulate în porții individuale către brandul super premium de cafea apreciat de cei mai exigenți cunoscători în ziua de astăzi.

Capsulele de cafea Nespresso, disponibile prin intermediul Clubului Nespresso, conțin cafea prăjită și măcinată obținută din cele mai bune boabe de cafea din lume, iar toate espressoarele Nespresso extrag cafeaua sub presiune de 19 bari. Fiecare parametru a fost calculat cu o mare precizie, pentru a garanta că toate notele aromatice din fiecare capsulă pot fi extrase, pentru a-i oferi cafelei corpolentă și pentru a crea o cremă extrem de bogată și de fină.

1 comentariu

  1. Felix says:

    De muult timp ma tot tin sa iau un aparat, dar nu eram hotarat pe care sa il aleg. Vad ca tot mai multe persoane imi recomanda Nespresso. I’ll give it a try! Sper sa nu raman dezamagit.

Comentează