MANAFU*

Abonamente Evensys

Nespresso a deschis primul său magazin în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este orașul meu preferat din țară, este locul pe care îl vizitez în fiecare an cel puțin o dată și în care mereu abia aștept să mă reîntorc. Așa că nu putut refuza invitația prietenilor de la Nespresso, de luna trecută, la deschiderea punctului de vânzare permanent de la Vivo Mall.

O prietenie de peste 10 ani

Nu mai știu cât a trecut exact de la prima mea întâlnire cu Nespresso, dar sunt mai mult de 10 ani de când am devenit consumator, apoi fan și acum promotor online al brandului. L-am recomandat tuturor de fiecare dată când am avut ocazia. Am cumpărat deja nenumărate aparate de espresso, pe care le-am făcut cadou familiei și cunoscuților. Sunt la curent cu toate noile apariții și însoțesc de câțiva trei ani brand-ul la cel mai mare festival de film de la noi, la TIFF, tot în Cluj.

Nespresso, TIFF și Filmul

Puțini știu că Nespresso este un mare susținător al filmului, nu doar prin asocierea cu mari actori precum George Clooney, Matt Damon, Danny de Vito, John Malkovich, şi Andy Garcia, ci mai ales prin parteneriatele pe care le are cu Festival de Cannes, Festivalul de Film de la Berlin, Festivalul de Film Karlovy Vary și premiile BAFTA. De patru ani deja, este și cafeaua oficială a TIFF.

Nespresso a venit oficial la Cluj

Deși în ultimii ani, brand-ul a fost prezent în Cluj, pe durata TIFF, cu un punct de vânzare temporar, din octombrie, la Vivo Mall, o „insulă” Nespresso aduce toate cele 28 de tipuri excepționale de cafea și celebrele aparate de espresso. Mai mult, echipa locală e pregătită să ofere consiliere atât în alegerea sortimentelor potrivite, cât mai ales a aparatului pentru acasă.

Trei lucruri pe care trebuie să le știți despre Nespresso

CAFEAUA – Capsulele din aluminiu, închise ermetic, asigură condiţiile optime pentru a preveni oxidarea şi a păstra intacte prospeţimea şi aromele preţioase ale unora dintre cele mai bune cafele din lume. Nespresso oferă un număr inegalabil de sortimente de cafea, fiecare cu propria sa personalitate.

ESPRESSOARELE – Toate aparatele de cafea sunt echipate cu sistemul de extracţie Nespresso şi dezvoltă presiune de până la 19 bari. Fiecare element – cum ar fi presiunea apei, temperatura şi durata procesului de extracţie – a fost calculat cu cea mai mare precizie pentru ca notele aromatice ale fiecărui sortiment de cafea sa fie exprimate în totalitate, pentru a-i conferi cafelei corpolenţa potrivită şi pentru a crea o cremă excepţională, densă şi catifelată.

CLUBUL NESPRESSO – Atunci când cumpăraţi un espressor Nespresso şi faceți şi prima comandă de cafea, deveniţi membru al Clubului Nespresso, care vă aduce apoi servicii personalizate, oferte privilegiate şi oportunităţi extraordinare care vă vor transforma experienţele de savurare a cafelei în momente inegalabile de rasfat.

***
Blogul Manafu.ro are un parteneriat de lungă durată cu Nespresso și este implicat frecvent în campaniile de promovare ale brand-ului

1 comentariu

  1. Paul says:

    Foarte buna cafeaua de la Nespresso! Recomand.

Comentează