MANAFU*

Abonamente Evensys

Tezyo taie mult prețurile de Black Friday

Pe lângă toate electronicele posibile și imposibile, ne dorim de Black Friday să cumpărăm la cele mai bune prețuri obiecte vestimentare și încălțăminte de cele mai bune brand-uri. Acestea sunt de fapt și cele mai populare produse online printre români.

Pentru mine, Black Friday este un moment bun de a-mi împrospăta garderoba de toamnă – iarnă. De altfel, anul acesta mă uit mai mult după încălțăminte și diverse haine și abia apoi după gadget-uri.

Așa că m-am bucurat să aflu că Tezyo a pregătit reduceri bune. E locul unde găsesc cel puțin 3 brand-uri preferate: Camper (un brand spaniol pe care l-am descoperit acum 13 ani și care e foarte prezent în colecția personală), Converse (brand-ul adolescenței mele și de timp liber acum, pe care îl asortez deja cu curelele colorate ale ceasului; atât de multe perechi dețin) și New Balance (un brand pe care nu îl mai port atât de mult în prezent, dar care a avut ani de glorie și multe perechi reprezentative în dulapul de acasă).

Bine, la Tezyo găsești și Clarks, Otter, Geox, Calvin Klein, Hugo Boss, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Nike și multe altele.

Black Friday cu prețuri fără egal

Tezyo știe că în perioada aceasta zgomotul este foarte mare, așa că s-a gândit să facă un pic de liniște cu niște prețuri foarte bune. Oferta Tezyo cuprinde 2.000 de modele de pantofi, cu 250.000 de perechi disponibile, cu reduceri ce totalizează peste 29 milioane de lei. Câteva exemple notabile sunt: Nike Airmax 720 la 249 lei, ghete Hugo Boss la 349 lei, Pantofi Otter la 109 lei, botine EPICA la 129 lei, ce vor fi disponibile începând de vineri, 15 noiembrie.

Ca să prindeți aceste prețuri și altele la fel de bune, important este să vă faceți până pe 15 noiembrie un cont pe site-ul Tezyo.ro. Dacă ți-ai făcut cont ai acces la reduceri înainte de Black Friday. Această este prima etapă a campaniei Tezyo.

Cam așa arată reducerile după ce intri în cont.

A doua etapă începe în ziua de 15 noiembrie, când toți românii își deschid portofelele și îți ascut cardurile, și durează până pe 18 noiembrie.

Eu vă recomand să intrați cât mai repede pe site.

Comentează