MANAFU*

Abonamente Evensys

Raiffeisen lansează Garmin Pay în România

De multe ori, când te întâlnești cu un posesor de ceas Garmin, ai garantat un subiect de discuție, fie că îl cunoști deja, fie că îl vezi pentru prima dată. Oamenii știu toate versiunile, te întreabă diverse, îți apreciază modelul sau chiar cureaua ceasului.

Un astfel de moment este amuzant pentru mine. Nu practic niciun sport și nici nu îmi pun pe lista de Black Friday sau Crăciun ultimul model apărut. Am ales Garmin – e drept! – pentru renume, dar și pentru rezistență și buna conectivitate cu telefonul mobil pentru preluarea alertelor și mesajelor.

Chiar dacă nu sunt un #fandemic Garmin, mă bucur să anunț că de astăzi există Garmin pay și în România, prin efortul Raiffeisen Bank.

Garmin Pay, o nouă modalitate de plată contactless la POS, inclusiv în rate fără dobândă, pentru clienții Raiffeisen Bank utilizatori de ceasuri Garmin.

Pentru activarea Garmin Pay, clienții vor descărcă pe telefonul mobil aplicația Garmin Connect, disponibilă în App Store și Google Play, și vor seta portofelul virtual în câțiva pași: selectează ceasul Garmin compatibil Garmin Pay, pe care-l dețin; aleg o parolă din patru cifre și înrolează cardurile Raiffeisen Bank, de credit sau de debit. Fiecare card înrolat va fi confirmat printr-un cod primit prin SMS pe numărul de telefon declarat în relație cu banca.

După activarea Garmin Pay, pentru a plăti direct cu ceasul, clienții apasă lung butonul lateral și selectează iconița “portofel” (Wallet), apoi apropie ceasul de POS. Pentru a crește siguranța plăților, parola din patru cifre va fi cerută o dată la 24 de ore sau atunci când ceasul Garmin este pus din nou la mână.

Utilizarea Garmin Pay este gratuită, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu ceasul Garmin sunt realizate fără taxe sau comisioane suplimentare.

Garmin Pay completează universul de plăți digitale oferite clienților Raiffeisen Bank în 2019, alături de aplicațiile de plată cu telefonul: RaiPay, pentru sistemul de operare Android, și Apple Pay, pentru iOS.

2 comentarii

  1. […] Raiffeisen lansează Garmin Pay în România […]

Comentează