MANAFU*

COS a lansat magazinul online pentru Romania

Anuntata pentru inceputul acestei primaveri, asteptata inca din luna aprilie, versiunea online a magazinului COS pentru Romania a fost „deschisa” publicului pe 19 mai. De bun venit, COS ofera clientilor din Romania un cod de discount: WELCOME20.

Cum cumperi?

Pentru inceput, iti creezi un cont pe site, cu adresa de e-mail si o parola la alegere. Apoi adaugi numele complet si numarul de telefon. Din acest moment, poti incepe efectiv sa cumperi. Taxa de livrare este 3,60 euro pentru comenzile sub 100 de euro. Peste aceasta suma, livrarea este gratuita. Timpul de livrare este estimat la 6-9 zile din momentul plasarii comenzii. Ai 14 zile la dispozitie pentru retur, fara niciun cost.

Aceste informatii au fost afisate la plasarea unei comenzi la 3 zile de la lansarea magazinului in Romania. Este posibil ca anumite conditii sa se modifice. Verifica deci inainte de a comanda.

Brand-ul COS (Collection Of Style) face parte din familia H&M si a fost lansat la Londra in 2007. In prezent, este disponibil online pe 23 de piete si in 290 de magazine din 44 de tari. Concureaza in Romania cu Massimo Dutti si Uterqüe, ambele apartinand grupului spaniol Inditex, precum si cu alte brand-uri premium locale si internationale.

Mai mult, si celelalte brand-uri din grupul H&M, mai puțin cunoscute local si fara prezenta offline la noi, au deschis livrarile pentru Romania. Vorbesc despre Weekday, & Other Stories, Arket, Monki.

6 comentarii

 1. unsite.ro says:

  Profita si ei de faptul ca sunt inchise multe magazine.

 2. Coco says:

  100 de euro o pereche de sandale de poliester?

 3. Mihai says:

  Domnule Manafu, va multumesc pentru articol. Chiar ma bucur ca am aflat vestea.

 4. Mihai, multumesc pentru aprecieri. Imi place brandul mult,la fel cum imi place si Nespresso. Voiam sa iti trimit ceva in semn de apreciere pentru comentariu, insa s-a intors mailul. Probabil e o litera gresita in adresa. Daca imi dai o adresa valida, iti scriu cu drag. Cele bune!

 5. Amet ghiulman says:

  Frumoase haine

 6. Un brend de calitate.am multe haine de la acest brend și sunt foarte mulțumită.va apreciez

Comentează