MANAFU*

Abonamente Evensys

COS a lansat magazinul online pentru Romania

Anuntata pentru inceputul acestei primaveri, asteptata inca din luna aprilie, versiunea online a magazinului COS pentru Romania a fost „deschisa” publicului pe 19 mai. De bun venit, COS ofera clientilor din Romania un cod de discount: WELCOME20.

Cum cumperi?

Pentru inceput, iti creezi un cont pe site, cu adresa de e-mail si o parola la alegere. Apoi adaugi numele complet si numarul de telefon. Din acest moment, poti incepe efectiv sa cumperi. Taxa de livrare este 3,60 euro pentru comenzile sub 100 de euro. Peste aceasta suma, livrarea este gratuita. Timpul de livrare este estimat la 6-9 zile din momentul plasarii comenzii. Ai 14 zile la dispozitie pentru retur, fara niciun cost.

Aceste informatii au fost afisate la plasarea unei comenzi la 3 zile de la lansarea magazinului in Romania. Este posibil ca anumite conditii sa se modifice. Verifica deci inainte de a comanda.

Brand-ul COS (Collection Of Style) face parte din familia H&M si a fost lansat la Londra in 2007. In prezent, este disponibil online pe 23 de piete si in 290 de magazine din 44 de tari. Concureaza in Romania cu Massimo Dutti si Uterqüe, ambele apartinand grupului spaniol Inditex, precum si cu alte brand-uri premium locale si internationale.

Mai mult, si celelalte brand-uri din grupul H&M, mai puțin cunoscute local si fara prezenta offline la noi, au deschis livrarile pentru Romania. Vorbesc despre Weekday, & Other Stories, Arket, Monki.

14 comentarii

  1. unsite.ro says:

    Profita si ei de faptul ca sunt inchise multe magazine.

  2. Coco says:

    100 de euro o pereche de sandale de poliester?

  3. Mihai says:

    Domnule Manafu, va multumesc pentru articol. Chiar ma bucur ca am aflat vestea.

  4. Mihai, multumesc pentru aprecieri. Imi place brandul mult,la fel cum imi place si Nespresso. Voiam sa iti trimit ceva in semn de apreciere pentru comentariu, insa s-a intors mailul. Probabil e o litera gresita in adresa. Daca imi dai o adresa valida, iti scriu cu drag. Cele bune!

  5. Amet ghiulman says:

    Frumoase haine

  6. Un brend de calitate.am multe haine de la acest brend și sunt foarte mulțumită.va apreciez

  7. bodean says:

    niste excroci produse de proasta calitate mai exact chinezisme , pe care daca vrei sa le returnezi nu ai unde si cum

  8. alexandru says:

    AM COMANDAT O PERECHE DE BLUGI SI AM PRIMIT CU TOTUL ALT CEVA-NU GASESC UNDE POT FACE RETURUL SAU IN TELEFON?

  9. Juncu Emilia says:

    Am comandat 2 camasi de pe site și am primit cu totul altceva decât era prezentat.De 2 zile încerc sa I contactez,dar nu răspunde nimeni,nici la telefon ,nici la mail. Mai aștept puțin, și dacă nu răspund,sunt hotărâtă sa apelez la protecția consumatorului.

  10. ANTAL says:

    ACELASI LUCRU S-A INTAMPLAT SI LA MINE. AM COMANDAT BLUGI
    Comandă #8448- si am primit altceva.
    Nu gasesc unde pot face returul si nu exista un telefon unde sa poti contacta furnizorul.

  11. Magazinele online oficiale COS sunt http://www.cos.com si http://www.cosstores.com. De retinut totodata ca magazinel COS nu vand produsele altor brand-uri sau daca o fac, este vorba de colaborari intre brand-uri.

    Daca achizitionam produse COS de pe alte site-uri, trebuie sa ne adresam acelor site-uri. Mai mult, inainte de a da comanda, e important sa ne asiguram ca site-ul respectiv are politica de returnare a produselor si o sectiune cu date sau modalitati de contact.

    De asemenea, de retinut ca pot exista asemanari intre numele unor brand-uri (COS – TCO nu are legatura cu COS, de pilda) sau ca unii vanzatori online incearca sa se foloseasca de renumele unor brand-uri pentru a vinde produse de slaba calitate (inca o data, COS-TCO nu are legatura nici cu COS, nici cu COSTCO).

  12. Mă interesează dacă mai aveți un cardigan care l-am cumpărat de la cos și l-am deteriorat!Aș dori sa cumpăr altul asemănător!

  13. Cuza says:

    Am comandat o jachetă și am primit un maieu și un short scurt, ambele cu mult sub valoarea comenzii inițiale. Marfa am achitat-o prin curier. Abia după deschiderea coletului am putut constata ceea ce mi s-a livrat. Coletul nu mi-a mai fost acceptat de curier ca să poată fi returnat. Mi s-a sugerat să contactez furnizorul, care este de negăsit….

  14. @Cuza
    Nu ati comandat de la magazinul COS oficial, cel mai probabil. Vedeti raspunsul meu de mai sus.

Comentează