MANAFU*

Abonamente Evensys

Bitdefender propune acum o protecție și mai bună în timp real

Sunt deja mulți ani de când, la final de vară și început de toamnă, fac un upgrade la soluția de securitate a dispozitivelor mele, oferită de Bitdefender. Le sunt apropiat de atâta timp și am mereu acces la cele mai noi tehnologii și idei. De la cum se fabrică Bitdefender Box în România până la cum gândesc echipele de securitate IT din spatele produselor pe care le instalăm pe calculatoare sau telefoane.

Am acces mereu și la know-how-ul lor, de aceea pe acest blog veți găsi multe articole despre cum să ne protejăm în mediul online și care sunt cele mai noi amenințări informatice.

Fac o paranteză și vă spun că în ultimii 3 ani am văzut o sofisticare a amenințărilor cibernetice de la simpla minare de criptomonede pe calculatoarele noastre, fără să ne dăm seamă, sau hack-uirea aparatelor din casă conectate la Internet până la adevărate bătălii între țări, prin atacuri online, nu cu arme clasice, ori la extorcarea instituțiilor publice prin ransomware.

Încă un aspect important, ca să fim în pas cu timpurile grele prin care trecem. Există acum și o epidemie de atacuri informatice pe fondul Covid-19. Specialiștii Bitdefender au detectat de cinci ori mai multe atacuri informatice care exploatează subiectul noului coronavirus de la o lună la alta.

Cu cât folosim mai multe aparate și facem mai multe operații online, cu atât devenim mai expuși la amenințări cibernetice. Și pentru a nu deveni victime, este bine să știm cum ne protejăm. De aceea, va invit să faceți un test rapid online, prin care veți vedea cât de bine pregătiți sunteți în față atacurilor informatice. Click aici pentru quiz.

Noul Bitdefender

În fiecare, la final de vară și început de toamnă, pun pe blog un articol în care prezint noua suită de securitate a celor de la Bitdefender. Anul trecut, am pus Bitdefender 2020, acum doi ani, Bitdefender 2019 și așa mai departe.

De anul acesta însă, ceea ce ar fi trebuit să fie Bitdefender 2021 este doar Bitdefender. Din cel mai simplu și mai firesc motiv. Brand-ul românesc de securitate IT face constant actualizări pentru soluția sa, pentru a fi în pas cu toate tipurile de atacuri și mai ales pentru a le contracara. De  acum înainte nu mai trebuie să așteptăm un an pentru noi opțiuni. Le primim aproape în timp real, imediat după ce sunt dezvoltate.

Cea mai nouă lansare oferă protecție în fața celor mai sofisticate atacuri informatice ale momentului. În plus, aduce noi funcționalități capabile să protejeze suplimentar activitatea utilizatorilor pe Internet.

Noua suită aduce printre altele îmbunătățirea unor funcționalități deja existente. De exemplu, găsirea vulnerabilităților în dispozitivele din rețea, utilizatorii putând acum să depisteze inclusiv erori de configurare ce duc la scurgeri de date, dar și setări ce conferă o slabă securitate a dispozitivelor. Și la nivelul soluției de VPN, avem o protecție sporită a datelor confidențiale și o evaluare a vulnerabilităților și protecția în timp real a datelor.

Bitdefender are în acest moment o foarte bună ofertă – 50% reducere – pentru suitele sale, însă eu –  ca de obicei – vă recomand să luați direct Bitdefender Total Security.

Comentează