MANAFU*

Abonamente Evensys

Recomandare: Crescuți de lupi (HBO GO)

„Doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia de oameni devine din ce în ce mai înfloritoare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, iar androizii descoperă încet, încet ce consecințe pot avea încercările lor de a controla crezurile oamenilor”. Așa sună descrierea oficială a serialului Raised by wolves, lansat de HBO pe 4 septembrie, pe platforma HBO GO.

Primele 3 episoade, disponibile încă de la lansare, m-au convins să le consum la rând. Într-o scurtă sesiune de binging. Episoadele 4, 5 din 11 septembrie, episoadele 6,7 din 18 septembrie, iar ultimele 3 episoade vor putea fi urmărite din 25 septembrie.

Dacă descrierea nu v-a convins, vă las și trailer-ul la final. Raised by wolves intră pe lista recomandărilor personale din 2020. Este un SF altfel, care vă va provoca să vă deschideți mintea episod după episod, pentru a vă imagina evoluția intrigii. Trebuie doar să aveți un pic de răbdare la început, iar dacă sunteți mari fani Star Wars sau Star Trek, s-ar putea să nu îl apreciați foarte mult. Dar poate îi dați totuși o șansă, cel puțin pentru că în spatele seriei se află celebrul Ridley Scott, care a ocupat și scaunul de regizor la primele 2 episoade.

2 comentarii

  1. Renegatu says:

    Foarte slab serialul cât ma prins la, început atât de rău ma dezamăgit și ma scârbit la final în episodul 10 într-un mare fel frate e prea nedigerabil au dat cu batu în balta nu recomand îți lasă un gust extrem de amar în gura!

  2. Niculae George says:

    Nu doar ca e dată dreaq ticăloasa, dar chiar a luat-o dracu…în p#%ă…și i-a născut și un șarpe zburător dragon. Ce frumos. Scurt pe doi spoiler complet al întregului sezon 1.

Comentează