MANAFU*

Abonamente Evensys

Noul Bitdefender are un discount special pentru cititorii Manafu.ro

Sunt 4-5 ani de când scriu în mod constant pe blog despre produsele Bitdefender, în special despre suita Total Security, dar și despre toate noile tendințe în securitatea cibernetică. Partneriatul cu acest mare brand românesc mi-a oferit acces direct la specialiștii săi și la informații de ultimă oră.

De ce mă interesează atât de mult securitatea IT?

Pe de o parte, pentru că tot mai multe dispozitive se conectează zilnic la Internet, contribuind la marele fenomen Internet of Things, iar eu de 22 de ani am o pasiune pentru world wide web. Pe de altă parte, pentru că atacurile online s-au înmulțit și sofisticat cel puțin în ultimii ani.

Nu în ultimul rând, trebuie să fim conștienți că siguranța cibernetică nu este doar pentru specialiști, pentru ingineri sau pentru cei mai tehnici dintre noi. Ne privește pe toți și multe atacuri online de dată recentă au afectat atât afaceri, cât și oameni obișnuiți. Am auzit cu toții despre ransomware, deci știm ce ușor putem pierde controlul calculatorului și mai ales date personale sau financiare.

Sunt de părere că securitatea IT ar trebui să fie predată în școli și nu doar copiilor. Părinții trebuie să știe cum să controleze cu tact dispozitivele minorilor și ce opțiuni de protecție a acestora au la dispoziție. Cu atitudinea „Se întâmplă mereu altora, nu mie” nu vom rezista prea mult timp „nehăckuiți”.

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au detectat de cinci ori mai multe atacuri informatice care exploatează subiectul noului coronavirus de la o lună la alta, în timp ce detecțiile Google pentru spam au urcat cu 350% până la 240 de milioane de mesaje pe zi, cele mai multe mizând pe înșelătorii, șantaj sau clonarea unor brand-uri cunoscute pentru a face cât mai multe victime.

Noua suita Bitdefender la ofertă specială

Dacă dați click pe acest link veți vedea toate articolele scrise de mine despre suita Bitdefender Total Security, din ultimii ani. Sunt teste sau prezentări ale opțiunilor aduse an de an de Bitdefender celui mai puternic produs al său.

Însă pe măsură ce numărul de amenințări crește, este nevoie de actualizări permanente a solutilor de securitate. Dacă în trecut Bitdefender lansa noua sa suită cu noi opțiuni la un moment dat în an (vara spre toamnă), de acum înainte va oferi actualizări constante, în timp real față de atacurile online. Practic, devine un produs care se îmbunătățește perpetuu, pentru care e nevoie doar de un abonament anual.

Ce promite acum noul Bitdefender?
• Detecție imbatabilă a amenințărilor, pentru a opri atacurile malware sofisticate
• Tehnologii inovatoare de protecție împotriva atacurilor de tip „zero-day”
• Straturi multiple de protecție anti-ransomware, pentru a-ți menține fișierele în siguranță
• VPN securizat pentru confidențialitate online completă, 200 MB/ zi/ dispozitiv
• Funcții avansate de control parental pentru a-ți proteja copiii în mediul online
• Impact redus asupra performanțelor sistemului tău

După cum am anunțat chiar în titlul articolului, pun la dispoziția cititorilor un discount special dacă intră pe acest link. Este o pagină specială, ce acordă reducerea celor care accesează prima dată pagina Bitdefender. Dacă deja ai intrat pe o ofertă Bitdefender, caută să intri din nou în modul Incognito/ Private sau să dai click din alt browser. Reducerea mea ajunge până la 62% pentru Premium Security și 57% pentru Total Security.


1 comentariu

  1. […] Reduceri de până la 62% pentru soluțiile antivirus Bitdefender Premium Security și 57% pentru Total Security. (sursa: manafu.ro) […]

Comentează