MANAFU*

Abonamente Evensys

Big Data Week va avea loc online între 6 și 8 octombrie

Evenimentele cu tradiție și cu impact în comunități merg mai departe și pe timp de pandemie. Unul dintre acestea este și Big Data Week, o conferință internațională de referință pentru domeniul datelor, ce va avea loc online în perioada 6-8 octombrie.

Ce ne-a pregătit Big Data Week?

Conferința din 6 octombrie va aduce în prim plan tendințele-cheie ale momentului, iar cursurile practice de pe 7 și 8 octombrie vor aduce publicului oportunități excelente de învățare, agenda de discuții incluzând subiecte precum Inteligența Artificială, Machine Learning, Business Inteligence, Real-Time Analytics, Data Science, Cloud, Microservicii.

Aproximativ 20 de experți invitați vor oferi informații și recomandări valoroase atât despre beneficiile de business, prin prezentarea de studii de caz specifice, cât și din zona tehnică, acoperind exemple de arhitectură, pașii care trebuie urmați în implementarea unui proiect de big data, tehnologii folosite, provocări întâlnite și propuneri pentru depășirea acestora. Aceștia reprezintă companii precum: Microsoft, Google, Cognizant Softvision, ING Tech, Trencadis, eMAG, eSolutions, Bigstep, Adore Me, Netopia Payments, Revolut.

Partenerii principali ai Big Data Week la București sunt: Microsoft, Cognizant Softvision, ING Tech, Trencadis, Google, Metalsoft și Bucharest AI.

Mai multe detalii despre Big Data Week și despre înregistrare, puteți găsi accesând pagina dedicată.

Evenimentul este organizat pentru a doua oară la București, eSolutions și Bigstep aducându-și, din nou, contribuția la oferirea accesului la ultimele tendințe din domeniu. Big Data Week reunește la nivel global o comunitate de profesioniști a căror prioritate este transferul de cunoștințe despre domeniul datelor. Prin organizarea unor evenimente de succes în ultimii 10 ani în diferite puncte ale lumii, Big Data Week a devenit un proiect cu recunoaștere în Londra, Chicago, Barcelona, Madrid, Sao Paolo, Rio de Janeiro, Jakarta, Kuala Lumpur, Minsk, Leeds.

Comentează