MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Lucrurile mici, dar importante, care ne fac acum viața mai ușoară

Perioada pandemiei a fost un cumul de trăiri pentru toată lumea. A fost și este un test. Mai ales pentru cei care au o viață personală și profesională foarte activă. Ca mine.

Călătoresc mult, sunt implicat în multe proiecte, am o viață plină, sunt mereu în mișcare și nu mă plâng niciodată că mă plictisesc. Așa am fost în ultimii mulți ani. Așa eram și la începutul lui 2020, când pregăteam pentru cele mai multe proiecte lansate într-un singur an și plănuiam unele dintre cele mai frumoase călătorii de până acum. Dar am intrat în izolare. Ca toată lumea.

O vreme, am sperat că ne vom întoarce repede la viața noastră așa cum o știam și am așteptat. Am pus totul pe hold. Însă zilele treceau și îmi dădeam seama că nu mai pot sta pe loc. Nu puteam face multe dintre lucrurile obișnuite, aproape nimic chiar, dar nu puteam sta pe loc.

În loc să mai visez la planurile mari din 2020, am început să mă bucur de alte lucruri, de lucruri mai mici, dar cu semnificație pe timp de pandemie.

Am promovat afacerile românești care s-au alăturat luptei împotriva coronavirusului. Am vorbit mult despre importanța susținerii micilor restaurante și a localurilor de orice fel. Am făcut donații în repetate rânduri pentru cei care aveau nevoie sau erau în linia întâi. Am trimis măști unui spital din Moldova. Am strâns calculatoare, tablete și telefoane de la prieteni pentru copiii care aveau nevoie de dispozitive. Am oferit resurse de marketing companiilor puse în fața unor noi provocări. Nu au fost fapte mari, au fost gesturi mici.

Aceste lucruri mici mi-au umplut viața pe timp de pandemie și mi-au adus mari satisfacții. M-au motivat să încep să lucrez la noi proiecte. Alte proiecte.

Tehnologia ne-a salvat în pandemie

Nu cred că aș fi putut face toate lucrurile mici sau mari din ultimile 6-7 luni fără ajutorul tehnologiei. De la videoconferințele online și chat-urile lungi cu colegii, partenerii și colaboratorii până la site-urile și aplicațiile care ne-au oferit informații în timp real despre evoluția coronavirusului. De la aplicațiile de food delivery și plățile online pentru aproape orice la abilitatea de a fi conectat oricând, oriunde, pe orice tip de dispozitiv. Tehnologia ne-a dat o mână de ajutor și ne-a asigurat o doză bună de normalitate în toată această perioadă.

De ce am vorbit despre lucrurile mici din viața mea și despre tehnologie?

Pentru că am răspuns invitației brand-ului Dell Technologies de a mă alătura campaniei Little Things with Big Impact, ce celebrează micile lucruri care au impact și ne îmbogățesc viața. Mai ales acum.

Dell mi-a pus la dispoziție un super laptop, un model din seria 9300, distins internațional cu premiul Best in Show, cel mai puternic laptop de 13’’ din lume.

Și pentru că micile gesturi sunt importante acum, am decis să ofer acest mare premiu într-un concurs desfășurat pe Facebook.

Dell XPS 9310 2-in-1 TGL – rafinat, puternic, inovator

Proaspăt lansat la finalul lunii septembrie, noul XPS a fost clar gândit pentru timpurile actuale, fiind adresat creatorilor de conținut, antreprenorilor și în general profesioniștilor din mediul de afaceri, care au nevoie de mobilitate, durabilitate, performanță și un design modern.

Dotat cu Windows 10 Home, laptopul Dell propune un set extins de opțiuni și avantaje, între care se numără:

• Autonomie de până la 10 ore când redăm continuu conținut video (binging pe Netflix, de exemplu)
• Rezoluție UltraSharp QHD+ (3.200 x 1.800) și detalii extraordinare, oferite de cele 5,7 milioane de pixeli (276 ppi).
• Procesoare Intel® Core™ i5 și i7 din a 11-a generație pentru o performanță îmbunătățită la un consum mai mic de energie.
• Conectare fără parolă prin cititorul de amprente sau prin recunoaștere facială.
• Redare impecabilă a clipurilor prin tehnologia Dell Cinema.
• Conectare rapidă și ușoară între PC și smartphone-urile pe platformele iOS și Android.
• Materiale mai sigure. Nu conține cadmiu, plumb, mercur și unii ftalați, și este înregistrat EPEAT și fără BFR / PVC.
• Componente reciclabile până la 90%.

Câștiga laptopul Dell XPS 9310 2-în-1 TGL

Așa cum spuneam, ofer acest laptop din partea Dell Technologies în concursul de pe Facebook.

Concursul s-a încheiat

În urma extragerii prin Random.org, câștigătorul desemnat este Andrei Voinea. Mulțumesc tuturor participanților și felicitări câștigătorului.

8 comentarii

  1. Robescu Minodora says:

    #super

  2. Lupu florin says:

    Super

  3. maria says:

    super, materiale mai sigure

  4. Akella says:

    #super

  5. Gavrilă Mirela says:

    Îmi place să am toate amintirile cu cei dragi(fotografii, filmări) la un loc, aproape de mine pretutindeni. Să nu-mi mai fac griji că veșnic gadgetul se blochează de la prea multe aplicații de la cursuri (și nu sunt multe, dar laptopul moare instant dacă deschid pe lângă Meet, Classroom, si Powtoon-ul), că spațiul e mereu insuficient și că dacă “mai ștergi din ele” vor rula mai ușor….
    Visez la gadget-uri care să ruleze cât mai multe aplicații, care să nu se mai strice și să nu se mai descarce…. sau cel puțin să se ocupe singur de această problemă 😉

  6. Dan says:

    Bestial!

  7. Dan says:

    Un laptop cu specificatii de top! Nu o sa avem surprize niciodata!

  8. Gavrilă Mirela says:

    Interesant….

Comentează