MANAFU*

Abonamente Evensys

Următorul tău laptop ar putea fi un Dell din seria XPS 9300

Mulți antreprenori se gândesc în aceste zile cum să își îmbunătățească soluțiile digitale, cum să aleagă cele mai potrivite dotări pentru firmele lor, cum să crească eficiența angajaților care lucrează de la distanță. Această situație pare să fie una dintre sursele vânzărilor masive de laptopuri și calculatoare în România, de anul acesta. Țara noastră este chiar pe primul loc la vânzarea de laptopuri în Europa.

Alegerea unui laptop nu ar trebui să fie o mare filosofie, însă atunci când vrei să îți iei un „partener” de afaceri, o „mână dreaptă” în activitatea ta, te uiți de două ori la ofertele existente. Te uiți la performanțe, te uiți la design și te uiți la acel model care să îți fie alături timp de câțiva ani buni, doi – trei, aș zice eu. Același lucru este valabil și pentru creatorii de conținut video, care au nevoie de putere de procesare și portabilitate.

Recent, m-am alăturat campaniei Little Things with Big Impact, lansată de Dell Technologies, și am oferit premiu un laptop Dell XPS 9310. Urmărind sutele de comentarii primate, mi-am putut face o imagine a așteptărilor pe care oamenii le au de la dispozitivele lor. Mi-am dat seama că un laptop răspunde astăzi la multe nevoi ale utilizatorilor și activitatea acestuia nu se reduce doar la browsing, Office și e-mail-uri.

Știind că Dell se mândrește cu acest laptop, m-am gândit la câteva motive pentru care orice om dintr-o companie, mică sau mare, și creatorii de conținut ar trebui să aleagă noul XPS 9310 2-in-1.

Lansat în luna septembrie 2020, XPS 9310 este versiunea îmbunătățită a laptopului care a câștigat deja premiul Best in Show, cel mai puternic laptop de 13″ din lume. Performanța este susținută acum de cele mai noi procesoare de la Intel, din a 11-a generație, dar și de placa grafică Intel Iris Xe.

Creatorii de conținut vor aprecia „stiloul” Dell Premium Active Pen, care poate fi folosit pe ecranultouch, dar și o nouă versiune a tastaturii. Butonul de power are integrat și senzorul de amprentă pentru o autentificare mai ușoară. În plus, prin Windows Hello, utilizatorul poate debloca laptop-ul folosind camera sa.

Versiunea 9310 păstrează dimensiunile ediției de anul trecut, însă ecranul din 2020 Gorilla Glass 6, acel ecran pe care îl vedem pe telefoanele mobile și care oferă o protecție ridicată în cazul unor șocuri mecanice. Rezoluția de 4K a ecranului este mult mai bună, noul XPS fiind certificat 4K HDR.

Windows 10 Home vine preinstalat pe stocarea SSD a laptopului. Pentru a menține laptopul extrem de subțire și extrem de ușor, Dell a integrat memoria RAM și unitatea SSD direct în placa de bază. Iar atunci când vine vorba de periferice, cu siguranță noile porturi Thunderbolt 4 vor fi suficiente pentru a-l conecta la monitoare 4K, unități de stocare externe sau la o rețea de mare viteză. Laptop-ul este dotat și cu cele mai recente tehnologii Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.

Pentru că protejarea planetei și reciclarea sunt o tendință pe care o încurajează toți producătorii, XPS 9310 se remarcă prin câteva carateristici, precum: 90% din componentele laptopului pot fi ușor reciclate, tăvile de ambalare din bambus alb sunt 100% reciclabile, iar producția componentelor de plastic a fost făcută în mare parte din materiale reciclate.

Fiecare antreprenor sau creator de conținut știe că un laptop bun economisește timp și în consecință. bani. O investiție într-un dispozitiv performant poate ușura munca oricui. Dell XPS 9310 2-in-1 este o alegere viabilă. Poate fi un upgrade de final de an sau chiar un cadou de Crăciun pentru cineva care depinde de laptop în activitatea sa. Cu siguranță va fi apreciat.

Comentează