MANAFU*

Abonamente Evensys

De Black Friday, cele mai mari reduceri la telefoane mobile sunt la Vodafone (P)

Black Friday este o zi pentru bune achiziții, așteptată de mulți un an întreg. Este și totodată un joc tactic de găsire a celor mai bune reduceri. În ultimiiani, Vodafone și-a activat „artileria grea” în materie de oferte de Black Friday. A pus pe masă – mă rog, online – cele mai mari reduceri la telefoane, chiar și la modele de top proaspăt lansate.

Vodafone și-a propus ca și în 2020 să fie reunoscut ca destinația No 1 pentru ofertele la telefoane, așa că începând cu dimineața zilei de 13 noiembrie, exclusiv pe www.vodafone.ro, poți beneficia de reduceri de până la 76% pentru o gamă largă de smartphones împreună cu abonamente, cum ar fi:

  • Samsung Galaxy Fold 2 256GB 5G: -66%
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB 5G: -72%
  • Xiaomi MI 10 T Pro 128GB DS 5G: -66%
  • Huawei P40 pro 256GB 5G: -69%
  • Oppo Reno 4 Pro 256GB SS 5G: -76%
  • Sony Xperia 1 II 5G dual sim: -63%

Știu că probabil te întrebi sau că știi pe cineva care se întreabă. Răspunsul este „Da, Vodafone va include în oferta de Black Friday și cele mai noi smartphone-uri lansate de Apple în această toamnă”.

Reduceri și la pachetele de televiziune și internet

Vodafone a avut în această toamnă o campanie mare pentru promovarea noului pachet de servicii de televiziune, Vodafone TV, ce propune cea mai extinsă grilă de programe și opțiuni de conținut din România, înglobate într-un media box ce redefinește experiența de a privi la TV, așa cum o știam noi.

Pentru anumite pachete de televiziune și internet fix achiziționate online, Vodafone oferă cadou un televizor LG 4K, cu diagonala de 108cm. Să cauți vineri dimineața oferta Complet, cu Internet de 500Mbps și televizor LG 4K de 108 cm la doar 15 euro/lună.

Concurs: Câștigă un telefon Huawei P40 Lite

Black Friday este o zi bună și pentru premii frumoase. De aceea, cu ajutorul Vodafone România, îți ofer șansa de a câștiga un telefon Huawei P40 Lite, cu un singur răspuns la întrebarea: „Ce reducere crezi că va avea telefonul Huawei P40 Lite de Black Friday la Vodafone?”. Scrie răspunsul (procentul) tău în comentariile acestui post pentru a intra în concurs. Dacă procentul a fost ghicit de mai multe persoane, voi trage la sorți prin Random.org. Regulamentul integral este aici.

Concursul se încheie pe 12 noiembrie la 23:59 și este deschis persoanelor rezidente în România care au împlinit 18 ani. Succes!

Concursul s-a încheiat. Pentru șanse mai mari de Black Friday, intră aici.

Reducerea oferita de Vodafone cu ocazia Black Friday a fost de 53%. Conform regulamentului „Participantii care au aproximat corect reducerea pana la data de 12 Noiembrie 2020 (pana la ora 23.59), la intrebarea din Concurs vor intra in tragerea la sorti pentru castigarea Premiului”. Câștigătorul este Bogdan.

102 comentarii

  1. Ragea Cornel says:

    38%

  2. gabi says:

    65% reducere