MANAFU*

Abonamente Evensys

Alte 7 instrumente utile pentru utilizatorii Clubhouse

Interesul pentru Clubhouse este încă în creștere. Toată lumea așteaptă lansarea versiunii pentru Android pentru a întâlni mai mulți utilizatori și lideri de opinie. Diversitatea va ajuta aplicația să devină un succes real în 2021.

În același timp, utilizatorii actual așteaptă mai multe opțiuni de interacțiune și comunicare, adaptate celor deja disponibile pe alte platforme. Unii utilizatori mai întreprinzători au luat inițiativa și au lansat o serie de instrumente destul de simple, care să îmbunătățească experiența în Clubhouse.

Acum 3 săptămâni v-am arătat 7 aplicații și servicii utile aici. Astăzi vin cu o nouă selecție.

ClubberOne for Clubhouse (Web)
Clubhouse nu oferă posibilitatea de a distribui profilurile. Ai însă la dispoziție acest site care îți creează o pagină cu un link genclubber.one/@manafu, pe care îl poți da mai departe.

Clubhouse Bio Generator (App)
Când nu ai inspirație pentru un bio cool. Vei descoperi exemple de bio-uri pentru antreprenori, moderatori, chefi, marketeri etc. Vrei să citești exemple mai amuzante? Aici poți găsi o variantă sarcastică și amuzantă a bio-urilor.

Invitehouse (Web)
Dacă încă nu ai găsit o invitație, poți intra pe această platformă. Lași în jur de 6$ drept garanție, primești invitația și revii pe platformă unde oferi la rândul tău alte două invitații ca să primești banii înapoi.

Modaction (App)
Moderatorii pot semnaliza sonor în timpul discuțiilor cu acest app care costă 2,99$. Organizezi un debate și cineva aduce un argument imbatabil, atunci merită niște aplauze. Alegi să cronometrezi răspunsurile? Atunci poți avea un sunet de atenționare când expiră timpul. Uite și varianta gratuită pe desktop aici.

Direcon for Clubhouse (Web)
Poți urmări evoluția evenimentelor create, câte persoane au fost active, cine și cât a stat să asculte etc. Mai mult, primești sugestii în timp real și ai la dispoziție ceva mai multe opțiuni de moderare. Poți testa platforma gratuit și să descoperi dacă îți este sau nu de folos.

AskClubhouse (Web)
Poate au intrat foarte mulți participanți în cameră și nu ai suficient timp să preiei toate întrebările sau poate sunt utilizatori care au emoții și preferă să lase în scris o întrebare. Creezi un board pentru întrebări, personalizezi link-ul și îl poți include în descrierea evenimentului pentru a fi ușor de accesat.

Rooms of Clubhouse (Web)
Un motor de căutare dacă vrei să găsești camere de discuții interesante. Caută mai degrabă pe baza subiectului de interes sau după cuvinte cheie din descrierea camerei. Căutarea după limbă nu a mers la mine.

Intră în clubul pasionaților de social media

Peste 350 de oameni de marketing, comunicare și creatori de conținut sunt membri sau urmăritori ai clubului FOMO Trends Talks, pe Clubhouse. Descoperi cele mai noi tendințe și statistici importante de la practicieni apreciați. Intră în club!

2 comentarii

  1. Val Vesa says:

    Ce e foarte fain e că majoritatea dintre ele sunt “Featured on Product Hunt”, deci le puteți ajuta să fie și mai vizibile, votându-le acolo.

  2. […] pentru Clubhouse? A scris Cristi Manafu 3 articole desprea aceastea. 1, 2, […]

Comentează