MANAFU*

Abonamente Evensys

Soundis.ro, noua platformă cu stații radio și podcasturi

S-a lansat platforma Soundis.ro, un agregator de stații radio, proiecte speciale, podcasturi și conținut din sfera muzicală. Disponibilă în variantă web și ca aplicație mobilă, platforma oferă acum acces la 18 posturi de radio, ce pot fi selectate în funcție de genul muzical preferat, și la 11 podcasturi.

Soundis.ro reunește toate stațiile grupului de radio AG Radio Holding (Kiss FM, Magic FM, Rock FM, One FM, ASHA Radio), extensii de brand ale acestora(Kiss Energy, Kiss Xtra, Kiss Latino, Magic Gold Hits, Magic Party Mix, Ballads și Blues by Rock FM), la care se adaugă și alte posturi de radio cum ar fi: Tommy (rap), Hammer (hard rock), Rythmos (muzică grecească).

De asemenea, pe noua platformă digitală pot fi ascultate podcasturile “Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, “Murdar” – primul podcast de ficțiune din România, “Râzi cu Rusu şi Andrei” sau “Blues Drop cu Berti Barbera”, pentru început.

Soundis.ro propune o experienţă nouă de entertainment audio, în care varietatea genurilor muzicale, podcasturile şi continutul să poată sa răspundă așteptărilor din ce în ce mai variate ale publicului.

Lansarea Soundis.ro este rezultatul unui parteneriat încheiat între Antenna Group și Bauer Media Audio una dintre cele mai mari companii media europene.

Comentează