MANAFU*

Abonamente Evensys

HP a lansat abonamentele Instant Ink


Când
auzi abonament, te gândești cel mai probabil la abonamentul la cablu, abonamentul la o revistă, abonamentul la clubul de fotbal favorit și la alte câteva abonamente de acest gen. Cum îți sună însă „abonament pentru imprimantă”?

Urmând un trend international în creștere, cel al abonamentelor pentru consumabile, HP a lansat în România și în peste 30 de țări serviciul HP Instant Ink, prin care te asiguri că nu rămâi niciodată fară cerneală în imprimantă.

Clienții pot alege unul dintre planurile de  abonament lunare, plătind un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate. Abonamentele încep de la 4,99 lei pe lună, oferind economii de până la 70% pentru cerneală originală HP.

Utilizatorii își pot schimba abonamentul sau îl pot anula oricând – fără contract, taxă anuală sau alte obligații  – având, de asemenea, posibilitatea de a reporta pagini nefolosite de la o lună la alta (cu o durată de maximum 3 luni în urmă).

Abonamentele de cerneală HP Instant Ink sunt disponibile de la finalul lunii apriliea, cu mai multe planuri tarifare: 15 pagini/lună – 4,99 lei; 50 pagini/lună –  14,99 lei; 100 pagini/lună –  24,99 lei; 300 pagini/lună –  58,99 lei; 700 pagini/lună –  122,99 lei.

Detalii complete sunt disponibile pe site-ul HP.

Comentează