MANAFU*

Abonamente Evensys

Nespresso Momento Coffee & Milk, espressorul ideal pentru birouri și localuri premium

Pandemia ne-a schimbat cu siguranță unele obiceiuri. Cum interacționăm cu cei din jur, cum ne petrecem timpul, cum comunicăm, cum învățam și mai ales cum lucrăm. Nu doar noi ne-am adaptat contextului actual. Mediul de business „ne-a învățat” obiceiurile și a venit cu o ofertă de servicii sau produse noi.

Nespresso este unul dintre brand-urile care au ținut pasul cu momentul prin care trecem și a creat un espressor pentru birourile (segmentul B2B) viitorului. Aparatul Nespresso Momento Coffee & Milk ține cont atât de gusturile sofisticate ale consumatorilor de astăzi, cât și de filosofia touchless, inspirată de varietatea de măsuri de distanțare și protecție din ultima perioadă.

Noul Momento este cel mai intuitiv espressor din segmentul său, specialiștii apreciind că tehnologia încorporată ajută la creșterea productivității în noul mod de lucru flexibil, pe care tot mai multe companii l-au adoptat deja.

Vorbim aici despre o aplicație dedicată ce poate controla de la distanță aparatul, un sistem de recunoaștere a capsulei Nespresso și de recomandare a variantei de preparare a sortimentului ales, o interfață ușor de folosit, cu un meniu ce permite personalizarea rețetelor după propriul gust.

Momento are avantajul unui design compact și modular ce permite intervenții rapide, având un panou de comandă tactil și funcții touchless. Propune adaptarea tehnologiei din HoReCa pentru mediul de afaceri, ocupând mai puțin spațiu și fiind ușor de utilizat și ușor de curățat.

Dintr-o cercetare de piață în rândul clienților și consumatorilor B2B, Nespresso a văzut un interes mare față de sortimentele special create pentru rețetele cu lapte la nivel global. Peste 60% din cafelele consumate sunt cu în combinații cu lapte, iar 3 din 4 consumatori beau mereu sau uneori cafeaua cu lapte.

Espressorul oferă 12 rețete prestabilite de cafea cu lapte, patru rețete consacrate de cafea neagră (Ristretto, Espresso, Lungo și Americano) și posibilitatea de a personaliza rețetele de cafea în funcție de preferințe. Gama de capsule Nespresso Professional este alcătuită din 14 sortimente excepționale.

Aparatul poate prepara rețete pe bază de lapte cald/ spumă caldă. Momento spumează laptele cu aburi produși de un boiler performant. Spuma rezultată este foarte apropiată de varianta “tradițională”, de cea preparată de un barista cu ajutorul unei baghete cu aburi. Spuma este mai puțin densă, ceva mai lichidă și mai aerată, fiind mai ușor de savurat. Rezulta rețete echilibrate cu cafea, lapte și textură spumată.

Nespresso Momento Coffee & Milk se adresează deopotrivă companiilor (Medical & Pharma, Business Services; IT, Management & Consultancy, Legal, Industry and Transport, Retail, Construction, Financial, HR) și locațiilor HoReCa premium (hoteluri de 4 – 5* și localuri care oferă servicii ”to go”).

Espressorul poate fi achizionat de la reprezentații B2B Nespresso sau împrumutat în baza unui contract, fară niciun cost, plătind doar cafeaua consumată. Pentru contractele încheiate până pe 25 iunie, Nespresso oferă un pachet cadou alcătuit din 12 cești și farfurioare lungo și 1 set de 12 cești și farfurioare cappuccino.

2 comentarii

  1. Adrian says:

    Excelenta recomandare!

  2. Foxi says:

    De mult vreau sa achizitionez si eu un espresor dar printre atatea marci si modele, am renuntat la idee. Ceva recomandari pentru utilizatorii casnici? Poate scrieti un articol si despre asta.

Comentează