MANAFU*

Abonamente Evensys

Alege Bigstep Advanced Managed Services și ai până la 50% reducere la serverele bare metal

Dacă ți s-a întâmplat să îți pice site-ul când business-ul mergea foarte bine, atunci știi cât de importantă este infrastructura de servere din spate. Dar și mai important este ca oamenii care se ocupă de servere să știe ce fac. De aceea, pentru cei care au nevoie de o infrastructură performantă și de suport în implementarea ei, Bigstep oferă o reducere de până la 50% pentru serverele bare metal dacă sunt achiziționate împreună cu pachetul de servicii de suport tehnic și administrare a infrastructurii. Un fel de 2 în 1: ai costuri reduse la servere și beneficiezi și de suportul tehnic de care ai nevoie.

Prin această campanie, Bigstep își dorește să le facă viața mai ușoară clienților. Administratorii lor de sistem sunt gata să se ocupe de orice solicitare sau provocare tehnică. Ei vor instala, configura, și monitoriza serverele clienților și se vor ocupa și de implementarea patch-urilor de securitate. În funcție de tipul proiectului, specialiștii Bigstep pot instala inclusiv tool-uri de big data, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: creșterea proiectului sau a business-ului.

Alături de expertiza Bigstep în serviciile de suport tehnic și administrare a infrastructurii, serverele bare metal oferă performanțe superioare, optime pentru hosting și aplicații big data. Sunt servere dedicate, fără layer de virtualizare, ceea ce înseamnă că resursele hardware sunt disponibile integral și nu sunt împărțite. De asemenea, Bigstep folosește o platformă de automatizare care reduce mult timpul de provizionare. Asta înseamnă servicii performante, rapide, sigure și scalabile (se poate, de exemplu, adăuga spațiu de stocare suplimentar printr-un singur click), adecvate pentru infrastructuri critice, precum cele de big data, machine learning, analytics, ecommerce, banking sau site-uri cu trafic ridicat.

Pentru detalii și formularul unde vă puteți înscrie pentru a intra în legatură cu cei de la Bigstep, accesați acest link.

Comentează