MANAFU*

Abonamente Evensys

Noul tău birou poate fi la Verso Cărturești

Cărturești nu mai e de mult doar o librărie, e te-ra-pi-e. Mulți ies la o plimbare și ajung să mai dea o tură prin Cărturești for no reason E starea aia de bine pe care o cauți după o săptămână cu rating de 2 stele, după ce primești notificare că mercur intră iar în retrograd sau după ce ai trimis al 6-lea mail de kind reminder unui client.

Vestea bună e că de acum te poți bucura de vibe-ul ăla bun și când lucrezi. Poți combina relaxarea de-acasă și eficiența de la birou într-un nou fel de a munci: înconjurat de cărți și obiecte care ne inspiră. Unde? La un nou hub creativo-hyggeistic-relaxato-inspirațional, creat împreună cu HotSpot Workhub, în complexul Agora Floreasca.

La Verso Cărturești, te așteaptă un spațiu fresh, gândit total diferit față de conceptul de coworking clasic și pe scară largă implementat la noi. Este un „spațiu flexibil”, unde te regăsești când ai nevoie punctuale.

Ai câteva ore libere prin București și ai de finalizat un proiect important? Nu trebuie să cauți o cafenea. Vii la Verso, stai o oră, două, trei, cât ai nevoie și ai acces la imprimantă, WiFi de mare viteză și cafeaua aromată care să-ți dea un boost de inspirație.

Ai renunțat la birou în pandemie, dar vrei să îți impresionezi clienții la următoarea întâlnire. La Verso, ai la dispoziție o sală de meeting care sigur va contribui la succesul prezentării tale.

Vrei un birou, dar nu unul permanent? Ești on and off mai tot timpul? Verso îți pune la dispoziție un abonament cu acces pe 10 zile. În rest, poți lucra liniștit de la munte, de la mare, de oriunde.

Spațiul de coworking de la Verso Cărturești este ca un hub al creativității. Te așteaptă selecții atent curatoriate de titluri pentru răsfoit în liniște, obiecte de design și gadgeturi care să aprindă scânteia de idee de care ai nevoie. Este un spațiu pentru ideile tale, care, în general, se sperie de clasicele cubicles, minimalismul extrem sau mediul scorțos.

Fie că vizitezi noua locație pentru momentele de brainstorming, în fazele incipiente ale unei idei de milioane, ce are nevoie de un extra touch, fie că vrei să îți găsești un nou ritm de lucru într-un mediu mai deschis, mai prietenos sau vrei să lucrezi alături de oameni cu aceleași interese și drag de frumos ca tine, Verso Cărturești este un loc de explorat și de testat.

Inspirație avem, un nou spațiu avem. Aruncă o privire peste mai multe detalii și poate îți vei găsi noul birou preferat:

Hour pass | 15 lei
Day pass | 100 lei
10 day pass | 400 lei
• Meeting room | 100 lei/oră

Facilități coworking: apă plată și minerală, ceai & cafea, multifuncțională, internet de mare viteză, post de lucru ergonomic.

Facilități meeting room [capacitate 8 persoane]: ecran interactiv, masă de lucru, apă plată și minerală, ceai & cafea, multifuncțională, internet de mare viteză.

Comentează