MANAFU*

Abonamente Evensys

Samsung a lansat noile Galaxy Z Flip3 și Galaxy Z Fold3

Samsung a lansat noua gama de telefoane pliabile, cu multă încredere în noile modele, după mult research și feedback din partea consumatorilor. Noile telefoane sunt deja disponibile pe piața locală. Analiștii apreciază că Samsung atacă viitoarele modele Apple și totodată completează golul lăsat de întreruperea seriei Note. Iată câteva detalii despre Galaxy Z Flip3 5G și Galaxy Z Fold3 5G, după evenimentul de lansare de la București.

Galaxy Z Flip3 5G

Îți verifici mesajele, fotografiezi, pui muzică și multe altele, toate fără a deschide noul telefon Galaxy Z Flip3 5G. Ecranul extern de 1,9 inch afișează notificări și îți permite să interacționezi intuitiv cu acestea. Poți alege opțiunile preferate de afișaj pentru un acces ușor și apoi personaliza cu diferite stiluri și culori.

Galaxy Z Flip3 5G este un smartphone cu un ecran de dimensiuni mari, care se pliază pentru a încăpea în buzunare de dimensiuni mici. Pliat, Galaxy Z Flip3 5G măsoară 4,2 inch (puțin peste 10 cm).

Ecranul împărțit în două îți permite să fii multitasking. Poți trimite și citi mesaje în timp ce pe YouTube se derulează un clip muzical, de exemplu.

Flip3 este primul smartphone pliabil rezistent la apă din lume, cu un rating IPX8.16 Poate sta în apă de 1,5 metri adâncime, timp de până la 30 de minute, fără a opri redarea.

Ecranul principal al telefonului este realizat din sticlă Samsung Ultra Thin – un mare salt în tehnologia de afișare pe un telefon pliabil, spune producătorul. Prin adăugarea unui strat de sticlă și a unei folii de protecție, este cu 80% mai durabil decât înainte și rezistă până la 200.000 de plieri.

Suprafața frontală și cea pentru spate ale noului Flip3 sunt fabricate din cea mai dură sticlă Gorilla Glass de pe seria Galaxy Z – Corning® Gorilla Glass Victus™ – ce protejează telefonul de zgârieturi și deteriorări.

Mulți și-ar fi dorit o baterie mai bună decât cea de 3300 mAh. Samsung spune că reglează consumul de energie în funcție de obiceiurile tale și că bateria ține toată ziua.

Prețul și detaliile complete sunt aici.

Galaxy Z Fold3 5G

Urmașul seriei Note, pe care mulți o regretă, Noul Galaxy Z Fold3 5G vine foarte încrezător pe piață, cu promisiunea de a lua cu succes locul seriei Note, pe care mulți încă o regretă.

”Este tot ce ți-ai dori de la un smartphone premium, durabil, 5G. L-am făcut să se extindă, dezvăluind un ecran de mari dimensiuni, astfel încât să poți viziona, să poți lucra și să te poți juca așa cum nu ai facut-o niciodată”, spun cei de la Samsung. Ne promit cumvă că vom intra cu acest model în următoarea eră a smartphone-urilor.

Cu un design simetric și echilibrat, Fold3 îți permite să rulezi trei aplicații simultan pe ecranul mare, iar apoi deschide încă cinci aplicații prin pop-up. Salvezi grupuri de aplicații în panoul Edge și le deschizi mai târziu pentru multitasking instantaneu. Vizionezi clipuri, stai pe chat și faci multe altele, în același timp, ca și cum ai fi în fața calculatorului.

Ecranul telefonului este făcut din cea mai dură sticlă de pe Galaxy Z de până acum, care poate supraviețui căderilor de până la 2 metri și are o rezistență la zgârieturi de 4 ori mai bună decât aluminosilicatul competitiv. În plus, ascunde și camera de selfie, o opțiune preferată de unii producători și probabil un standard în viitorul apropiat. Să nu mai vezi camera în mijlocul sau colțul ecranului îmbunătățește experiența de vizionare.

Fold3 este primul smartphone pliabil din lume rezistent la apă. O evaluare IPX8 înseamnă că poți deschide telefonul fără griji, chiar dacă ești surprins de ploaie. Este și primul dispozitiv pliabil dotat cu un pen, pentru a avea precizia pe care degetele nu o pot atinge pe ecran.

Prețul și detaliile complete sunt aici.

Comentează