MANAFU*

Abonamente Evensys

PayU lansează serviciul Google Pay în România

În urma unui parteneriat cu Google, PayU introduce în România serviciul Google Pay. Este un pas înainte spre a oferi comercianților și cumpărătorilor deopotrivă noi metode de plată, care să facă procesul de achiziție cât mai simplu, rapid și sigur.

Google Pay este o metodă simplă de a plăti cu un card, fără necesitatea completării datelor de pe card, utilizatorii având libertatea de a face plăți cu telefonul, fără a mai avea nevoie de acces la laptop, card sau cash.

Pentru a efectua plăți cu Google Pay pentru achizițiile online utilizatorii trebuie să-și salveze detaliile cardului sau cardurilor în contul lor Google, pe pay.google.com, sau prin intermediul aplicației mobile Google Pay.

Comercianții care implementează Google Pay au multiple avantaje, printre care: îmbunătățirea experienței cumpărătorilor, disponibilitate extinsă în ceea ce privește numărul de carduri salvate, funcționalitate tehnică optimizată, creșterea vânzărilor prin prisma popularității crescute a acestei metode de plată, împreună cu o securitate sporită a plăților și, implicit, un risc scăzut de fraudă.

Anul trecut, în România, aproximativ 9 milioane de persoane au folosit comerțul online, ceea ce reprezintă o rată de penetrare de 47%3. Potrivit estimărilor, acesta va crește până 10,7 milioane de utilizatori și o rată de penetrare de 57% până în 2025.

1 comentariu

  1. Stefan says:

    Dim păcate cardurile Visa nu se pot adăuga

Comentează