MANAFU*

Abonamente Evensys

Big Data Week revine la București între 13-14 octombrie

Conferința Big Data Week, eveniment de referință la nivel global în domeniul datelor, revine între 13 și 14 octombrie. eSolutions, companie de tehnologie specializată în soluții de big data și Bigstep, furnizor global de servicii de infrastructură pentru big data, vor prezenta concluziile, tendințele și impactul fundamental al utilizării datelor în contextul actual.

Aflat la cea de-a treia ediție în București, evenimentul integrează o conferință de două zile și evenimente satelit, într-un format hibrid, atât la Radisson Blu Hotel, cât și online, prin live streaming și virtual expo pe o platformă online dedicată.

Evenimentul urmărește două direcții: una de business și una tehnică.

Prezentările din zona de business pun accentul pe tendințe și pe beneficiile implementării soluțiilor de big data, prin studii de caz care analizează provocările și bunele practici, cu insight-uri valoroase din domenii precum: retail și ecommerce, banking, guvernamental, sănătate, turism și ospitalitate, IT.

Prezentările din zona tehnică aduc în prim plan implementările, analizate din toate perspectivele – infrastructură, arhitecturi, tehnologii utilizate și raționamentul alegerii acestora. Domeniile mari abordate sunt: Big Data – platforme, aplicații, Cloud, Inteligență Artificială și Machine Learning, Internet of Things, Securitate.

Dintre speakerii invitați la conferința din 13-14 octombrie, se găsesc specialiști ai unor companii precum, EPAM Systems, Cognizant Softvision, Booking.com, ING Tech, Microsoft, Trencadis, Google, eMAG, Carrefour, Avon, Adore Me, eSolutions, Bigstep.

Partenerii principali ai Big Data Week la București sunt: EPAM Systems, Cognizant Softvision, Booking.com, ING Tech, Microsoft, Trencadis, Google, Metalsoft, Data Market Services Accelerator.

Big Data Week reunește la nivel global o comunitate de profesioniști a căror prioritate este îmbunătățirea procesului de adopție a acestor tehnologii și transferul de cunoștințe despre domeniul datelor. Prin organizarea unor evenimente de succes în ultimii 10 ani în diferite puncte ale lumii, Big Data Week a devenit un proiect cu recunoaștere în Londra, Chicago, Barcelona, Madrid, São Paulo, Rio de Janeiro, Jakarta, Kuala Lumpur, Minsk sau Leeds.

Accesul la Big Data Week Bucharest se face prin înregistrarea pe site, de unde persoanele interesate își pot achiziționa bilete la eveniment.

Comentează