MANAFU*

Abonamente Evensys

Căutăm un nou coleg la Evensys

Am spus mereu că Evensys este o școală bună pentru cei care termină o facultate sau urmează un master în marketing și comunicare. Nu am spus-o doar noi. Au spus-o și cei care ne-au fost alături în ultimii mulți ani, de când căutăm colegi noi printre cei aflați la începutul carierei lor.

Dacă în școală dobândesc noțiunile de bază, la Evensys tinerii absolvenți au șansa să aplice ce au învățat și să își completeze cunoștințele cu lucruri practice din marketing, comunicare, digital și social media. Evenimentele pe care le organizăm sunt la rândul lor momente de învățare în compania unor profesioniști apreciați.

Deschidem așadar din nou ușa la Evensys unui proaspăt absolvent sau masterand, care să dobândească experiență în domeniu și totodată să intre în culisele unora dintre cele mai apreciate evenimente de pe piață. Îl așteaptă un mediu de lucru relaxat și flexibil, cu o super echipă. Este un job entry-level.

Căutăm un om responsabil și deschis la minte, care vrea să intre în lumea marketingului și comunicării, cu o minimă experienţă (internship, voluntariat) în organizarea de evenimente, în agenţii de PR, sau asociaţii studenţeşti.

Responsabilități:
• Gestionarea conturilor de social media
• Programarea campaniilor în social media împreună cu agenția specializată
• Redactarea textelor pentru prezentarea si promovarea evenimentului
• Încheierea şi gestionarea parteneriatelor media
• Gestionarea relației cu furnizorii evenimentului
• Implicarea în organizarea evenimentului
• Redactarea rapoartelor post-eveniment

În perioada actuală lucrăm mai mult remote, dar ne întâlnim periodic la birou sau în cadrul evenimentelor. De aceea, aplicanții ar trebui să fie din București.

Cei care îşi doresc să ne fie colegi pot trimite, pâna la 1 noiembrie, un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office [@] evensys [.] ro, având Subiectul: “Aplicaţie Job Evensys”.

Tags:

Comentează