MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone Supernet Fibră, certificată drept cea mai bună rețea fixă din România

Obișnuiesc să călătoresc foarte mult și în locuri diverse. Am locuri preferate în Europa, unde revin aproape an de an, dar am și o listă cu locuri de descoperit într-o viață. Călătoresc și muncesc, de cele mai multe ori. și de aceea de aceea, conexiunea la Internet e foarte importantă. Cea mobilă. Mereu am spus – cu foarte puține excepții – că România are cel mai bun Internet mobil, că dă clasă, cum se spune, unor țări mai mari și mai dezvoltate.

În ultimul ani și jumătate, am călătorit mai puțin și am stat mai mult în casă. Chiar mi-am mutat biroul acasă și am migrat mai toate activitățile în mediul online. Internetul a fost încă o dată foarte important. Cel fix. Când consumi mai mult conținut pe Internet, când faci cumpărături și plați aproape exclusiv online, când îți ții întâlnirile pe Zoom, ai nevoie de o conexiune cât mai bună.

Și Internetul ălă bun este apreciat de utilizatori și de auditorii din domeniu deopotrivă. Recent, Vodafone a devenit prima rețea din țara noastră care a primit certificarea auditorului german independent umlaut pentru rețeaua de internet fix.

Vodafone Supernet Fibră a primit această certificare pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix, pe baza scorului general obținut în urma evaluării a peste cinci milioane de eșantioane de trafic de internet colectate în perioada martie – august 2021.

Vodafone Supernet Fibră oferă viteze de internet de până la 1Gbps, o conexiune stabilă și o experiență Wi-Fi foarte bună prin intermediul router-ului Super Wi-Fi. Rețeaua Vodafone Supernet Fibră acoperă acum peste 3,3 milioane de gospodării din mediul rural și urban.

Supernet Fibră a obținut un scor total de 866 puncte dintr-un maxim de 1.000 de puncte, cu un avans de 24 de puncte față de următorul clasat și de 239 de puncte față de operatorul situat pe ultimul loc. Astfel, auditorul a considerat că Vodafone asigură cea mai bună viteză medie de descărcare a datelor și având performanțe notabile în ceea ce privește viteza de încărcare.

Rețeaua 5G a Vodafone a fost confirmată recent tot de umlaut drept cea mai fiabilă rețea 5G din România, având cel mai mare punctaj în ceea ce privește performanța serviciilor de date mobile. Recunoașterea vine la trei ani de la lansarea sa, fiind prima rețea 5G disponibila în România. Aceasta este cea de-a șaptea recunoaștere pentru rețeaua mobilă a Vodafone în urma campaniilor de măsurări comparative realizate de umlaut și care au vizat toate rețelele mobile din România.

1 comentariu

  1. Catalina says:

    Este bine de stiut, multumesc pentru informatie!

Comentează