MANAFU*

Abonamente Evensys

De Black Friday, nu rata explozia de reduceri de pe Elefant.ro

Black Friday e cea mai bună ocazie pentru a „rezolva” provocarea cadourilor de final de an. Cadouri pentru familie, pentru copii, pentru colegii de la birou, pentru noi. Este și perioada potrivită să schimbăm lucruri vechi sau să planificăm modificări prin casă. Este și momentul potrivit pentru a lua la prețuri bune chiar și lucruri mici, de consum cotidian, sau care deși nu au o valoare mare, cântăresc în final în cheltuielile lunare sau anuale. Vorbesc din proprie experiență.

Black Friday îi provoacă pe comercianți – de mai bine de 10 ani de când a devenit o „sărbătoare” și în România – să ofere reduceri atractive și mulți răspund cu un arsenal puternic provocării.

Elefant.ro, unul dintre marile magazine online de la noi, care se bucură de aprecierea a peste 2,5 milioane de clienți, a pregătit anul acesta, în perioada 12-14 noiembrie, multe oferte bune la produse din categoriile de cărți, parfumuri, jucării, ceasuri, cosmetice, home& deco, electrocasnice, fashion, nutriție etc.

Elefant.ro propune ca variantă de plată fie achitarea integrală la plasarea comenzii, fie eșalonarea în 3 rate, foarte bună pentru cei care găsesc mai multe reduceri și nu au bugetat din timp Black Friday.

Comenzile ajung prin curier la ușa noastră, la cele 9 puncte de ridicare Elefant din București și din țară, la unul dintre cele 800 de centre Easybox ori la oficiile Poștei Române. Dacă un produs comandat nu e pe gustul nostru, avem la dispoziție 30 de zile pentru retur.

Fiți cu ochii pe www.elefant.ro și pe lista de cadouri pentru cei dragi!

Comentează