MANAFU*

Abonamente Evensys

Nespresso are oferte bune pentru Black Friday 2021

Black Friday a devenit un moment important în viața noastră. An de an, așteptăm  – cu nerăbdare, uneori – cea mai mare sărbătoare a reducerilor de la noi și nu numai. Black Friday este un bun moment să ne înnoim, cum se spune, sau să ne pregătim cadourile pentru sărbătorile de iarnă. Este și un moment al cumpărăturilor chibzuite, al căutărilor neobosite, al ofertelor „câștigătoare”.

Tot mai multe brand-uri anticipează dorința noastră de a afla din timp ofertele de Black Friday și comunică înainte de perioada cu discount-urile cele mai bune. La fel face și Nespresso, brand care de câțiva ani pregătește reduceri importante pentru aparatele și accesoriile sale.

Black Friday 2021 la Nespresso

Pentru cei care sunt deja fani Nespresso, Black Friday poate fi ocazia unui upgrade la un nou aparat, poate unul cu mai multe opțiuni, sau de achiziție a unor accesorii deosebite ori utile. Poate un coș de reciclare sau un suport pentru capsule.

Pentru cei care vor să pășească în universul brand-ului, poate fi ocazia bună de a intra în posesia unui prim espressor și a capsulelor de cafea mult apreciate.

Iată ce a pregătit Nespresso în perioada 12 – 21 noiembrie 2021:

  • Reduceri între 15 și 30% pentru aparatele de uz domestic, cafea cadou în funcție de tipul de aparat achiziționat (50/ 70/ 120 de capsule) și transport gratuit.
  • Reduceri între 20 și 30% pentru accesorii (cesti/ suporturi de capsule/ termosuri/ accesorii reciclare).

Intră în Clubul Nespresso și abonează-te la newsletter pentru a primi mereu cele mai bune oferte.

Unde găsești reducerile Nespresso?

Poți beneficia de oferta de BlackFriday astfel:

  • În magazinele Nespresso: Boutique Dorobanți, Boutique Băneasa, Boutique AFI Cotroceni.
  • La punctele de vânzare din din Mega Mall, Sun Plaza, VIVO! Cluj Napoca și Iulius Mall Timișoara.
  • Online pe www.nespresso.com și prin intermediul aplicației de mobil.
  • Prin comandă telefonică la Centrul de Relații cu Clienții prin apel la 0800 008 300.

Recomandarea mea: Pixie Carmine

Pixie este aparatul de cafea clasic din gama Nespresso. Este și aparatul pe care îl folosesc acum, pentru că este potrivit spațiului meu de acasă. Pixie înseamnă design, eficiență și tehnologie. Designul compact și finisajele moderne îi conferă un aspect retro și industrial unic. Este deosebit de ergonomic ușor de întreținut.

Espressorul este foarte ușor de folosit. Are doar două butoane pentru espresso (40 ml) și lungo (110 ml), ambele programabile dacă doriți modificarea dimensiunii ceștii.

2 comentarii

  1. Nu am idee cum ar putea fi pusă ideea asta în practică, dar cum ar fi să poți experimenta gustul cafelei pe care un astfel de espressor o face, înainte de a-l cumpăra? 😕

  2. Nespresso e celebru pentru experientele pe care le creeaza in magazine. Nu mai stiu acum daca au exact politica asta, insa pe vremuri cand intrai in magazinul lor iti ofereau o cafea gratuit intr-un spatiu dedicat ca un bar. La noi am fost invitat sa incerc un nou sortiment de fiecare data cand am cumparat.

    Si mai e ceva. Au atatea sortimente de cafea incat daca vei cumpara un aparat, cu siguranta vei gasi cateva pe placul tau.

Comentează