MANAFU*

Abonamente Evensys

HBO GO devine HBO Max în România

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România și va înlocui HBO GO. HBO Max înglobează producții de la branduri precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și multe altele.

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro/lună. Pentru lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3,30 euro/lună.

Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor. Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3,30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39,90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe  HBOMax.com.

HBO Max oferă fanilor o experiență de vizionare îmbunătățită. Caracteristicile tehnice includ personalizările a până la 5 profiluri, 3 stream-uri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos și anumite titluri disponibile în 4k.

Comentează