MANAFU*

Abonamente Evensys

De Paști, beneficii maxime, pe fix și mobil, de la Vodafone

Sunt câteva momente în an când companiile și inclusiv operatorii de telefonie mobilă vin cu oferte bune de luat în considerare. Aceste momente au devenit pentru mulți utilizatori ai rețelelor mobile ocazii de a achiziționa un telefon și un abonament. De Paști, Vodafone a pregătit o ofertă cu maxim de beneficii pentru maxim de entertainment, pe mobil și fix deopotrivă.

Clienții rețelei mobile Vodafone au la dispoziție pachetul Vodafone Maxim cu NET maxim (NET 500 sau NET 1000, în funcție de acoperire) și Vodafone TV cu 206 canale TV, extraopțiunile Sport și 4K incluse. Pachet este disponibil și pentru clienții noi care optează pentru oferta de servicii fixe de la Vodafone, la prețul de 9,9 euro/ lună.

Clienții rețelei fixe Vodafone își pot achiziționa un abonament de servicii mobile cu trafic nelimitat de date, la doar 7,9 euro/ lună, (abonament RED 12), dar și de reduceri la diverse terminale. Clienții noi au și ei trafic nelimitat timp de un an dacă optează pentru abonamentul RED 12, redus la 9,9 euro/ lună.

Ofertele sunt deja disponibile în magazine și pe www.vodafone.ro.

Un nou pas înainte pentru Vodafone România

Recent, Vodafone și-a redenumit rețeaua mobilă și pe cea fixă în GigaNetwork 5G și respectiv GigaNetwork FIBRĂ. Mai mult, rețeaua GigaNetwork mobilă a fost certificată „Best in Test” în luna martie a acestui an de către auditorul german umlaut. Vodafone România a obținut un punctaj total de 922 de puncte, la o diferență de 25 de puncte de următorul operator clasat. Punctajul a fost un record al ultimilor șase ani în evaluările umlaut. Evaluarea ne spune că rețeaua de comunicații mobile a Vodafone s-a remarcat ca fiind cea mai bună rețea de voce și date mobile în România.

De cealaltă parte, rețeaua fixă a a fost certificată tot de umlaut, în august 2021, pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România. Aceasta este prima certificare conferită de auditorul german unui operator de rețea de internet fix din România.

1 comentariu

  1. Gabriela says:

    Multumesc pentru informatie!

Comentează