MANAFU*

Abonamente Evensys

Zalando s-a lansat și în România

Cunoscută în principal pentru vânzarile online de încălțăminte, platforma de e-commerce Zalando s-a lansat și în România. Piața noastră face parte dintre cele 25 de țări unde comerciantul german este prezent deja. Lansat în 2008 la Berlin Zalando a avut în 2021 vânzări de peste 10 miliarde de euro.

În România, intră în competiție cu Fashion Days, About You, Answear și alți jucători locali sau europeni. Drept cadou de lansare, Zalando oferă un discount de 25% la produsele achiziționate prima comandă, chiar și la cele deja reduse.

Am făcut o primă comandă deja pentru a compara experiența de cumpărare cu site-urile de referință în shopping. Zalando promite că va livra produsele în 3-5 zile de la plasarea comenzii pe site. Livrarea și returul sunt deocamdată gratuite prin Fan Courier și Packeta.

LATER EDIT: Primele două comenzi au venit la 5-7 zile de la plasarea lor. E un termen relativ bun, însă deja multe site-uri de afară livrează în 3-5 zile.

2 comentarii

  1. Razvan says:

    Interesant. Sunt multe produse premium pe site deci cred ca va merge bine in Romania unde eticheta e tare importanta.

  2. Andrei Pavel says:

    O mare teapa.

    Am comandat produse de aproximativ 2.000 lei, nu mi-a ajuns decat o cutie goala (Cu ambalajele hainelor).

    Ei s-au spalat pe maini au spus ca in urma verificarilor totul este in regula si ca produsele au fost corect impachetate. Astept un raspuns de la ANPC acum…

Comentează