MANAFU*

Abonamente Evensys

Noile telefoane pliabile Samsung au venit în România

Cea de-a patra generație de telefoane pliabile, Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, este deja disponibilă pentru comandă în România începând de azi, 26 august, pe samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Noile Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai puternice și rezistente terminale pliabile create de Samsung până în prezent, cu procesor Snapdragon 8+ Gen 1, rame și balama din Armour Aluminium, un ecran extern și spate din sticlă de tip Corning Gorilla Glass Victus +, dar și cu cu cel mai înalt standard de impermeabilitate, IPX8.

Conform Standard Analytics, piața de telefoane pliabile va continua să crească până în 2025 la nivelul de 25 de milioane de unități vândute global. Popularitatea ultimelor modele din seria Galaxy Z este în creștere și în România, unde vânzările din perioada de precomandă a celor două dispozitive mobile au crescut față de cele de anul trecut.

Galaxy Z Flip4 este un instrument potrivit pentru cei care caută modalități noi de auto-exprimare, are acum și mai multe opțiuni pentru poze din unghiuri aproape imposibile, cu modul FlexCam, dar și pentru selfie-uri de înaltă calitate, datorită modului Quick Shot acualizat. Camera a fost modernizată și echipată cu un senzor cu 65% mai luminos, pentru ca fotografiile și videoclipurile să fie mult mai clare și mai stabile, indiferent dacă este zi sau noapte.

Pentru a permite utilizatorilor să rămână mai mult timp conectați, capacitatea bateriei a fost extinsă la 3,700mAh. În plus, noul Galaxy Z Flip4 permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute).

Galaxy Z Fold4 este potrivit pentru multitasking, are o nouă bară de activități ce oferă un aspect similar cu cel al PC-urilor și permite accesul ușor la aplicațiile preferate sau recent folosite.

Cu noul Galaxy Z Fold4 se poate face instantaneu comutarea între afișarea aplicațiilor pe ecran întreg și ferestrele pop-up sau se poate împărți ecranul în jumătate prin opțiunea multi-window. Experiența de multitasking este completată de funcționalitățile S Pen-ului, care permite desenarea și luarea de notițe din mers.

Galaxy Z Fold4 este prevăzut cu tehnologie hiper-rapidă 5G, are un ecran principal de 7.6 inci, mai luminos, cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, ceea ce face ca inclusiv experiența de gaming pe telefon să devină mai captivantă.

Prețul recomandat pentru Galaxy Z Flip4 pornește de la 5,399 RON, iar pentru Galaxy Z Fold4 pornește de 8,899 RON.

Comentează