MANAFU*

Dent Estet ajunge la Arad

Grupul DENT ESTET a deschis o nouă clinică stomatologică la Arad, alături de MedLife Genesys, ajungând astfel la un portofoliu de 17 clinici stomatologice în 9 mari orașe din țară. Investiția în clinica de la Arad va depăși 580 000 euro până la finalizarea proiectului, DENT ESTET deținând pachetul majoritar, de 51%.

Pacienții vor avea acces la servicii de stomatologie digitală integrată, echipamente high-end dezvoltate la nivel mondial, centru de radiologie digitala, precum și tratamente personalizate oferite de o echipă multidisciplinară formată din 10 medici stomatologi, la același standard de performanță atins în toate cele 17 clinici din țară.

Proiectul amenajării noii clinici a fost încredințat tinerei arhitecte Ada Tache, colaborator permanent al grupului DENT ESTET. Printre experiențele sale relevante menționăm o importantă colaborare cu renumitul arhitect și designer industrial Karim Rashid, alături de care a realizat conceptul arhitectural al laboratorului din cadrul Facultății de Medicină Dentară din Târgu Mureș, un proiect unic în portofoliul educațional al facultăților de medicină dentară din România, inaugurat în 2021.

Comentează