MANAFU*

Abonamente Evensys

Dent Estet ajunge la Arad

Grupul DENT ESTET a deschis o nouă clinică stomatologică la Arad, alături de MedLife Genesys, ajungând astfel la un portofoliu de 17 clinici stomatologice în 9 mari orașe din țară. Investiția în clinica de la Arad va depăși 580 000 euro până la finalizarea proiectului, DENT ESTET deținând pachetul majoritar, de 51%.

Pacienții vor avea acces la servicii de stomatologie digitală integrată, echipamente high-end dezvoltate la nivel mondial, centru de radiologie digitala, precum și tratamente personalizate oferite de o echipă multidisciplinară formată din 10 medici stomatologi, la același standard de performanță atins în toate cele 17 clinici din țară.

Proiectul amenajării noii clinici a fost încredințat tinerei arhitecte Ada Tache, colaborator permanent al grupului DENT ESTET. Printre experiențele sale relevante menționăm o importantă colaborare cu renumitul arhitect și designer industrial Karim Rashid, alături de care a realizat conceptul arhitectural al laboratorului din cadrul Facultății de Medicină Dentară din Târgu Mureș, un proiect unic în portofoliul educațional al facultăților de medicină dentară din România, inaugurat în 2021.

2 comentarii

  1. Geana says:

    Sunt Florin din Cioranii de Sus. Sunt un mare fan al tau. Faci o treaba foarte buna. Esti modelul meu in viata!

  2. Un cabinet cu profesionisti. I-am intalnit la Bucuresti si sunt foarte buni.

Comentează