MANAFU*

Abonamente Evensys

Cei mai apreciati CEOs in Romania

CEO-ul are in rol atat in viata unei companii, cat si in comunicarea acesteia. Daca multi ani managerii ieseau la scena deschisa in anumite ocazii, astazi “cererea” este mai mare ca oricand. Cresterea social media, noul val de asteptari din partea clientilor si consumatorilor si exigentele noii generatii cer o prezenta mai activa in mediul online si in media. Mai mult, aparitiile publice transmit un mesaj bun si in interiorul companiei, unde liderul trebuie sa prezinte integritate, transparenta si empatie. Expresia ‘humanizing the company’ nu mai este doar un slogan.

Pentru PR & Communication Summit 2023, am realizat impreuna cu compania de cercetare iSense Solutions, cu sprijinul ZeList Monitor, un studiu cantitativ si calitativ despre imaginea sefilor de companii din Romania. Au rezultate multe date interesante si cateva topuri cu cei mai apreciati CEOs in Romania. Iata cateva date din CEOs Power Report:

• Segmentul la care se refera datele din studiu consta din consumatori din mediul urban, cu varste intre 18 si 55 de ani.

• In ultimul an, 69% dintre romani au auzit, citit sau vizionat stiri despre activitatea companiilor din Romania, iar 49% s-au informat despre activitatea CEOs din tara.

• Exista doua tipuri de followers ai managerilor: Leisure Oriented (cei care vor sa stie mai multe despre viata de dupa munca a sefilor de companii) si Career Oriented (cei care ii urmaresc ca pe niste role-models).

• Cei mai multi romani se informeaza despre CEOs pe Internet si apoi pe TV si de la prieteni, insa televiziunea este canalul care aduce in prim plan managerii de companii, PRO TV si Digi 24, fiind principalele statii.

• In social media, stirile despre CEOs si companii ajung mai repede la romani pe Facebook, apoi pe YouTube, forumuri online, Instagram si LinkedIn.

Cei care doresc studiul integral il pot solicita pe adresa [email protected]

3 comentarii

  1. Cristian says:

    Este important să se acorde atenție acestor lideri, deoarece ei sunt responsabili pentru gestionarea companiilor și pentru a se asigura că acestea rămân competitive și profitabile într-un mediu economic în continuă schimbare.

  2. Da multi sunt

  3. Robi says:

    Eu il prefer pe Ion Tiriac !

Comentează