MANAFU*

Abonamente Evensys

TikTok vrea sa devina un jucator important in music streaming

Dupa lansarea de acum aproape doua saptamani in Indonezia si Brazilia, TikTok extinde acoperirea propriei platforme de music streaming in Australia, Mexic si Singapore. Ceea ce era un zvon in urma cu ceva vreme a devenit relitate. TikTok are ambitia de a deveni un jucator important in music streaming.

Contul de TikTok se sincronizeaza cu cel de streaming, permitand utilizatorilor sa asculte, descarce sau sa distribuie muzica preferata. Mai mult, TikTok Music ofera variantele integrale ale pieselor virale, recomandari personalizate, versurile cantecelor in timp real si posibilitatea de a crea playlist-uri colaborative.

De asemenea, putem descoperi piesele dupa versuri, prin functia “search”, sau printr-o optiune care seamana cu Shazam si avem la dispozitie functii de socializare. Putem lasa comentarii sau crea conexiuni cu alti utilizatori.

Un abonament TikTok Music costa echivalentul a 3,49$ pe luna in Brazilia si 3,25$ pentru utilizatorii iOS si 2,96$ pentru cei cu Android (in primul an doar) in Indonezia. In Australia, costa 8,16$, in Mexic – 6,86$, iar in Singapore – 7,48$.

2 comentarii

  1. ANCA says:

    Interesantă evoluția TikTok către music streaming!

    Crezi că TikTok va reuși să concureze cu platformele deja consacrate?

  2. Andreea says:

    Devine un jucator important pe piata de music streaming. Bravo lor!

Comentează