MANAFU*

Abonamente Evensys

Upgrade pentru Tesla Model 3 

Model 3 a jucat un rol esențial în accelerarea adoptării mașinilor electrice, oferind o opțiune accesibilă, performantă și avansată tehnologic, care a atras un public mai larg. Mașina noastră a contribuit la schimbarea percepției asupra vehiculelor electrice, acestea transformându-se din produse de nișă într-unele mai populare. 

La șase ani de la ieșirea primei mașini de pe linia de asamblare și după peste 2 milioane de unități produse, anunțăm o actualizare semnificativă pentru Model 3 cu tracțiune spate și Long Range cu tracțiune integrală. Această actualizare oferă mai mult rafinament, confort și dotări premium – atât în interior, cât și la exterior – respectând totodată designul modern și simplu. Nu ne-am îndepărtat de la aspectele care au făcut din Model 3 cea mai vândută mașină la nivel global: autonomia și eficiența de neegalat, cu performanțe și manevrabilitate de nivelul mașinilor sport, la un preț accesibil. 

Vehiculul Model 3 îmbunătățit poate fi recunoscut instantaneu ca fiind același Model 3, dar cu o caroserie și o prezență rafinate, o aerodinamică mai bună, un sistem de iluminare și elemente de interior noi, care pun în valoare aspectele apreciate de clienții care îndrăgesc Model 3.  

Vedeți mai jos care sunt noutățile: 

  • Exterior 

Aerodinamică optimizată 

Liniile mai clare ale caroseriei și suprafețele optimizate pentru o aerodinamică mai bună reduc rezistența la rulare și zgomotul produs de vânt și măresc autonomia. 

Un sistem de iluminare inovator 

Faruri cu un aspect complet nou. Stopuri integrate în hayon, cu design modern și culori strălucitoare, pentru un aspect îmbunătățit. 

Două culori noi 

Ultra Red și Stealth Grey. Ultra Red este o culoare cu o saturație înaltă și adâncime dinamică, creată dintr-o vopsea cu mai multe straturi. Stealth Grey este o culoare gri închis metalizat, bogată și dinamică, ce scoate în evidență forma vehiculului Model 3. 

Jante/pneuri optimizate pentru autonomie 

Stil actualizat, cu aerodinamică îmbunătățită și pneuri optimizate pentru zgomot și autonomie.

  • Interior 

Design încapsulat 

Cabină cu un design plăcut și primitor, realizată din materiale premium (aluminiu și materiale textile autentice etc.), cu un nivel rafinat de execuție. 

 Iluminare ambientală 

Iluminarea ambientală personalizabilă acoperă întreaga cabină. 

Scaune ventilate 

Comenzile climatizării automate includ ventilarea scaunelor din față și încălzirea tuturor scaunelor. 

Cabină ultrasilențioasă 

Cabina este mai silențioasă ca niciodată datorită sticlei fonoizolante, la 360 de grade și îmbunătățirii bucșelor pentru suspensii, garniturilor și materialelor de amortizare a zgomotului. 

Încărcarea wireless și depozitarea telefonului 

Consolă centrală reproiectată, acoperită în aluminiu, spațiu de stocare amplu și două încărcătoare wireless pentru telefon. Încărcați-vă rapid laptopurile și dispozitivele folosind porturile de încărcare USB-C (1 în față și 2 în spate), fiecare cu o putere de până la 65 W. Conectați-vă simplu toate dispozitivele prin Bluetooth, pentru a vă sincroniza întregul conținut, de la contacte până la muzică. 

  • Tehnologie 

Sistem audio de noua generatie  

Bucurați-vă de sunet la calitate de studio de pe orice scaun, cu noul nostru sistem audio premium conceput de Tesla. Acesta are 17 boxe, două subwoofere și două amplificatoare pentru vehiculele Long Range și 9 boxe, un subwoofer și un amplificator pentru vehiculele cu tracțiune spate. Include suport nativ pentru Spotify, Apple Music și Tidal. Microfoanele suplimentare, mai performante, asigură o calitate superioară a apelurilor. 

Afișaj pe rândul al doilea 

Un afișaj nou, de 8″, prevăzut în spate, cu control integrat pentru climatizare, ventilare și opțiuni de divertisment. 

Opțiune de condus fără manetă 

Manetele sunt înlocuite de comenzi prevăzute pe volan, pentru o experiență de condus ordonată, și includ atât comutatoare tactile, cât și butoane fizice. Funcția Smart Shift selectează automat direcția corectă de conducere pentru a vă începe călătoria, la fel ca la cele mai recente Model S și Model X. 

Afișaj central 

Afișajul central, de 15,4”, extrem de luminos și receptiv, are aceleași dimensiuni ca până acum, dar cu o suprafață utilă mai mare datorită cadrului mai subțire. Acesta este echipat cu o interfață pentru utilizator personalizabilă, care se îmbunătățește în timp prin actualizări OTA. 

Conectivitate 

Rețea celulară îmbunătățită cu 50%, rază Wi Fi de 2 ori mai mare, funcționalități Wi Fi cu bandă dublă (2,4 GHz și 5 GHz). 

 Siguranță 

Ne proiectăm vehiculele pentru a fi cele mai sigure din lume. Cel mai recent Model 3 al nostru este echipat cu mai multe funcții de siguranță Tesla inovatoare, pentru protecția împotriva impactului lateral, create pe baza arhitecturii noastre pentru platforme, considerată deja cea mai sigură din lume. 

Livrările variantelor Model 3 cu tracțiune spate și Long Range tracțiune integrală vor începe la sfârșitul lunii octombrie în Europa și în Orientul Mijlociu. Accesați pagina produsului Model 3 pentru mai multe informații aici. Prețurile, opțiunile și comenzile locale sunt disponibile în Design Studio.

 

1 comentariu

  1. Lazăr Isac says:

    Am descoperit recent platforma PriceCarz și sunt impresionat de variatele opțiuni de închiriere auto pe care le oferă. Interfața simplă și prețurile competitive m-au convins să încerc serviciile lor. Recomand cu încredere pentru cei în căutare de mașini de închiriat accesibile și convenabile!

Comentează