MANAFU*

Abonamente Evensys

Meta a lansat Threads si in Romania

Cand lumea social media parea indragostita iremediabil de continutul foto si video, Meta a lansat Instagram Threads, in luna iulie a acestui an. Dar nu si pentru publicul din Uniunea Europeana. De ieri insa, aplicatia este disponibila si in spatiul UE, inclusiv in Romania.

Desi este o clona a Twitter si textul nu mai este la moda de ceva vreme, Threads a reusit in doar 5 zile sa ajunga la 100 de milioane de utilizatori si are mari sanse sa depaseasca in curand 150 de milioane de utilizatori. Activitatea in aplicatie este insa mult mai scazuta, publicul nefiind prezent in mod constant si un timp indelungat in aplicatie.

Ce este Threads?

O retea de micro-blogging, similara cu Twitter, unde poti posta texte de pana la 500 de caractere si de asemenea fotografii, clipuri video (de maxim 5 minute) si sondaje (polls).

Cum poti folosi Threads?

Platforma este disponibila pe web si mobile, iar pentru a te conecta ai nevoie de un cont de Instagram activ. In UE, publicul poate folosi reteaua si fara cont, doar pentru a urmari activitatea utilizatorilor, fara posibilitatea de a publica materiale sau a interactiona cu alti oameni.

Pe web, pe threads.net, sau in aplicatia mobila (iOS si Android), dupa instalare, ti se va cere sa te loghezi cu numele de utilizator si parola de Instagram. Apoi completezi un bio si incarci o poza ori preiei aceste informatii direct de pe Instagram. Numele de utilizator este deja alocat pe Threads, acelasi pe care il ai si pe Instagram.

Cum iti gasesti prietenii?

S-ar putea sa ai surpriza sa descoperi ca esti deja urmarit pe Threads atunci cand iti activezi contul. Sunt cel mai probabil urmaritori cu care interactionezi pe Instagram deja. Oricum, dupa ce iti completezi bio-ul si alegi daca vrei sa ai un cont public sau privat, poti da follow selectiv sau tuturor prietenilor de pe Insta.

In acest moment, Threads nu afiseaza publicitate si iti afiseaza continut numai de la conturile pe care le urmaresti. Cel putin, asa a promis.

4 comentarii

  1. Alex says:

    Mi se pare o aplicatie absolut oribila, fara pic de utilitate. Doar injuraturi si fete care se posteaza aproape dezbracate.

  2. brandfind says:

    mi se pare ca s-a mai dus din hype-ul asta cu Threads

  3. Alexandra says:

    Bună seara.Va deranjez și eu cu o întrebare, poate ma puteți ajuta!!Am efectuat o comanda pe site-ul Cos, din păcate la finalul tranzacției mi-a dat respins..dar problema cea mai mare este ca, banii au dispărut din cont!!Exista vreun nr de contact, pt ca eu n-am găsit!!Merci

  4. Buna Alexandra. Am spus si in alte comentarii de aici ca e foarte posibil ca tu sa nu fi cumparat de pe site-ul oficial COS. Site-ul oficial este https://www.cos.com.

Comentează