MANAFU*

Abonamente Evensys

5 motive pentru a alege un televizor Samsung

În topul brandurilor cu cel mai puternic capital de marcă (brand equity), realizat recent de firma de research Kantar România, Samsung a ieșit pe locul 1 între cele 100 de mărci evaluate, din 8 sectoare diferite. Ca să ne dăm seama de puterea mărcii, capitalul de brand al Samsung este de 3 ori mai mare decât media din categoria produselor electronice (de exemplu TV, tablete, monitoare, sisteme audio etc.).

Acest top subliniază ce știm deja cu toții de mulți ani. Samsung este un brand foarte puternic, cu un portofoliu de produse uriaș, ce oferă calitate la toate nivelurile și este un driver al inovației mondiale. Este un brand ce trece prin mâinile sau se află în casele a sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Deși probabil asociem cel mai adesea Samsung cu telefoanele mobile, brand-ul are o poziție puternică în multe alte ramuri din zona electro-IT. De pildă, are o cotă de peste 30% la nivel mondial în segmentul televizoarelor. Auzisem la un moment dat că aceeași cotă în România este de 50%.

Astăzi cumpărăm nu doar un televizor, ci un dispozitiv pe care să urmărim programe TV sau serii întregi pe Netflix, Max, Disney+ sau SkyShowtime, pe care să ne conectăm la Internet sau să ne pierdem din clip în clip pe YouTube și pe care să jucăm chiar jocuri. Astăzi exista un smart TV pentru fiecare buget, iar Samsung are o gamă foarte mare de unde pute alege.

De ce ar trebui să ne luăm un TV Samsung?

Ar ieși un întreg manual de utilizare dacă aș pune pe hârtie toate motivele pentru care cineva ar trebui să cumpere un TV Samsung. Am ales însă 5 motive de care aș ține cont la următoarea achiziție.

Pentru design: Multe dintre modele Samsung au un design aproape fără margini, ce oferă un aspect sofisticat, dar și mărește suprafața de vizionare. Acest trend este cunoscut numit “Infinity Screen”. Un exemplu remarcabil este cel al “The Frame”, un televizor care se transformă într-o operă de artă atunci când nu este utilizat.

Pentru tehnologie: Televizoarele Samsung QLED utilizează puncte cuantice (quantum dots) ce conferă imaginilor culori deosebite și un contrast impresionant. Tehnologia permite afișarea unor imagini extrem de vii, foarte aproape de realitate și cu o luminozitate superioară.

Pentru rezoluția 8K: Samsung a fost unul dintre primii producători care au introdus rezoluția 8K pe televizoare, având de patru ori mai mulți pixeli decât modelele 4K foarte populare și de șaisprezece ori mai mulți decât clasicele monitoare Full HD. Rezoluția 8K permite afișarea celor mai mici detalii, transformând experiența de vizionare în una aproape imersivă.

Pentru procesorul Quantum: Televizoarele Samsung sunt echipate cu procesoare avansate, precum Quantum Processor 8K și Quantum Processor 4K, care optimizează calitatea imaginii în timp real. Acestea utilizează inteligența artificială pentru a îmbunătăți claritatea, culoarea și contrastul, indiferent de sursa conținutului.

Pentru Smart Hub: Samsung a creat un meniu inteligent, ce oferă acces la toate funcțiile televizorului și ne permite să descarcăm aplicații și jocuri sau să intrăm pe Internet. Interfața intuitivă permite utilizatorului să treacă fără efort printre diferite tipuri de conținut.

2 comentarii

  1. Zalma says:

    Samsung inovează cu design-ul aproape fără margini și cu Smart Hub-ul intuitiv, care facilitează accesul la diverse tipuri de conținut și aplicații.

  2. eBogdan says:

    Tot televizoarele Samsung sunt cele mai cautate de romani..

Comentează