MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Despre promovare si bartere

La o intalnire Web-Club, un tanar antreprenor a venit la mine, s-a prezentat, mi-a intins o carte de vizita si apoi mi-a zis: “Stiu ca te ocupi si de PR online, de aceea as vrea sa iti propun un barter: vizibilitate si promovare din partea ta contra servicii de web development din partea noastra!

La un Open Coffee, cativa antreprenori vroiau sa afle cum isi pot promova serviciile si proiectele online. Le-am dat exemplul propunerii de barter.

Pentru ambele cazuri, printre alte sfaturi, eu va recomand si aceste doua abordari:

Alege calea Pro Bono! Sunt cateva firme din online care au inteles ca oferind din serviciile lor vor castiga expunere si apoi clienti / recunoastere pe piata. MB Dragan si X3 Studios sunt cele mai bune exemple. Am lucrat cu ambele firme pe cateva proiecte si am sa le fiu suporter neconditionat.

Ofera servicii (gratuite) celor din A-List! Ca e vorba de online in general sau de blogging in particular, cauta sa fii in preajma jucatorilor importanti. Twitter te ajuta foarte mult. Apoi evenimentele iti pot crea oportunitati. Dar cel mai usor este sa mergi la un cunoscut blogger si sa ii spui: “Nu vrei sa iti redesenez eu blogul?”. De exemplu, acum poti merge la Piticu.

p r o m o
Cum monitorizezi prezenta brandului tau in social media?

Tags:

1 comentariu

  1. Delia says:

    Foarte bune sfaturile tale 🙂

Comentează