MANAFU*

Abonamente Evensys

Poti sa fii blogger oficial la Mobile Marketing Conference

La NetCamp anul trecut, am initiat impreuna cu Nokia ideea de a avea “bloggeri oficiali” la eveniment. Reluam aceasta idee si la Mobile Marketing Conference (13 mai), unde Nokia este partener principal. Practic, trei persoane active in social media pasionate de mobile marketing pot participa gratuit la eveniment si vor testa pentru o zi Nokia N900, pentru a crea continut despre conferinta. Ulterior, continutul creat va primi o pagina speciala pe Nokia.ro, asa cum am avut la NetCamp.

Mobile Marketing Conference a fost primul eveniment dedicat exclusiv promovarii brandurilor si companiilor in mediul mobil, ce si-a propus sa ofere informatii utile, studii de caz relevante si posibilitati de networking provesionistilor din domeniu si oamenilor de marketing din companii active.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam clar oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie probata cu referinte anterioare de pe blogul personal (insemnari, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de trimiteri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal. Primim solicitari in urmatoarele zile, insa, ca si anul trecut, am ales destul de rapid bloggerii oficiali.

UPDATE: In final, am ales 6 bloggeri oficiali. Acestia vor beneficia de o pagina dedicata pe Nokia.ro.

1 comentariu

  1. Groparu says:

    Ma inscriu, dar numai pentru la anu! Ca anu’ asta e de sacrificiu.

Comentează