MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine mai doneaza in weekend?

Astazi si maine la Euro Mini Storage, intre 11.00 si 18.00, puteti dona obiecte sau produse alimentare pentru victimele inundatiilor. Eu deja am inceput sa strang lucruri pe care nu le mai folosesc si care ar putea prinde bine altora. Cred ca ajung astazi dupa pranz. Am aflat despre initiativa de Chinezu si Cristina Bazavan. Imagine via planul*be.

4 comentarii

  1. dragos bunea says:

    ma bucur ca mai sunt si alte persoane care se gandesc la batranii care au ramas fara case.

  2. Noni says:

    Si eu trebuie sa ma apuc sa fac ordine prin dulapuri sa vad ce as putea darui,

  3. CataC says:

    Eu am facut deja curatenie in sifonie si am donat toate hainele care nu le mai purtam sau mi-au ramas mici. Toate hainele curate si impachetate le-am dus la un centru special de colectare. Sper sa fie de folos cuiva in tara. Ceea ce ma frapeaza este ca atunci cand suntem la anaghie, ne ajutam unii pe altii, stim sa fim oameni, dar in rest… iertati-ma dar am fi in stare sa ne mancam unii pe altii

  4. adspedia says:

    Omul nu se hraneste numai cu paine… ci si cu apa. Fara apa, in maxim 2 zile, esti mort. Dar cu prea multa apa, cazuta din cer zile in sir, semeni de-ai nostri au ajuns sinistrati.

    Cluj-Napoca, 09 iulie 2010, seara dupa ce am iesit de la serviciu, am mers spre Cora Cluj (facusem deja toata saptamana liste cu promotii, oferte, reduceri etc) sa cumparam alimente. Am incercat sa cumparam echilibrat, alimente necesare si neperisabile. Am luat insa si zeci de rude de salam. Mi-a spus Alin ca au fost la mare “cautare” printre bietii oameni din Neamt.

    Restul articolului after-math aici: http://www.adspedia.ro/2010/07/12/omul-nu-se-hraneste-numai-cu-paine/

    Sambata aceasta mergem din nou. De data asta in zona Radauti, grav afectata saptamana trecuta. Vrei sa te implici?

Comentează