MANAFU*

Abonamente Evensys

7 tendinte in social media pentru 2011

La Social Networks Strategy, am avut o scurta prezentare despre tendintele anului viitor in social media. Am ales doar sapte, desi sunt cu gandul la mai multe. Iar doua dintre ele au avut exemplificari la NetCamp.

Cem Tunakan, seful Groupon Romania, a avut aici prima aparitie in public, explicand putin din ce inseamna business-ul Groupon. A fost rezervat in detalii si il inteleg de ce, afland ca in prezent ar fi 29 de servicii de group buying in Romania (sursa: Dragos Novac, daca nu gresesc).

Kaspersky Romania a lansat la eveniment magazinul online pe Facebook, aratand un bun exemplu pentru ce va fi social commerce si la noi.

9 comentarii

  1. Valentin says:

    Forbes Romania mai aminteste si despre dezvoltarea aplicatiilor de tip Friend Relationship Management si a revistelor sociale personalizate (eg.Flipboard).
    Suntem intr-adevar la inceput de drum …

  2. mihai says:

    oare ce solutie free pentru eshop pe facebook numise tipul ala din primul rand , la netcamp? eu am notat dar se pare ca nu e nici pe departe asa. resolve IT , am incercat si evolve si unsolve si orice. tot nu-mi iese, n-a retinut careva?

  3. Radu Acsinia says:

    Nicely put. Sunt de acord ca Group Buying-ul va lua incet incet locul Facebook in prim planul social media. Cam ceea ce s-a intamplat si cu Google cand a aparut Facebook.

  4. adi says:

    Crezi ca sunt pregatiti marketerii de la noi pentru FB commerce?:)

  5. Smile says:

    ca si simplu individ social nu cred in social media pe net, ca si consumator sau antreprenor e o idee geniala si se apropia de mult.

    Chiar si asa e bine sa mai si iesi din casa sa te intalnesti cu oamenii de la care cumpuri sau cu care faci afaceri sau socializezi

  6. Iulianj says:

    @Radu oare, in acest caz, se poate lua una fara cealalta? Group deals fara Facebook sau/si Twitter?

  7. Radu Acsinia says:

    Clar nu. Vreau doar sa spun ca Facebook-ul a devenit ceva stabil in vitata fiecarui utilizator, precum este si google. Iar acum vine randul GroupOn sa intre puternic in lumina reflectoarelor, si de ce nu e posibil sa vedem mici cosmetizari ale acestuia care sa duca la maturizarea produsului.

  8. Iudit Kovacs says:

    Si mai vine si Sitetalk, cel mai nou brand de site social, care rasplateste utilizatorii, printr-un program genial, de fidelitate , pentru ca isi invita prietenii si se socializeaza. Va invit sa deveniti membrii fondatori pe acest nou Site social, si viata vi se schimba. Inregistrati-va gratuit chiar acum.
    Cine doreste sa devina si partener de afacere, pentru bunastarea lui, va pot furniza detalii.

  9. Tudor says:

    Multam pentru post, chiar eram interesat de noile tendinte de socializare… toate bune

Comentează