MANAFU*

Abonamente Evensys

Am trecut pe MacBook Air

Dupa ce am testat, la o saptamana de la anuntarea oficiala, noul MacBook Air 11″, m-am “imbogatit” acum cu varianta de 13″. Am luat de la iFan modelul Core 2 Duo 1.86GHz/2GB/128GB, la care am mai pus 2GB pentru memorie. Inca ma uimeste cat de usor este si imi place foarte mult ca nu se incalzeste (pana la “transpiratie”) dupa o lunga utilizare. Sa vedem daca bateria rezista cat promite in specificatii.

4 comentarii

  1. motanu89 says:

    Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el.

  2. Alexandrescu says:

    Si eu tot pe MacBook Air sunt, de la inceputul anului, in aceeasi configuratie ca a ta. Sunt curios daca ai avut ocazia sa lucrezi cu el si cu si fara cei 2gb in plus si daca simti vreo diferenta (vreau sa fac si eu upgradeul, dar doar daca merita). Bateria nu tine ca in specificatii decat in conditii extreme (luminozitate mica la ecran, fara wifi si eventual redactat de text, nimic ce solicita intensiv procesorul.

  3. Da, aia cu bateria e chiar enervanta!

  4. MariusD says:

    Timpul cat tine bateria a fost masurat si testat in anumite conditii: “The wireless productivity test measures battery life by wirelessly browsing 25 popular websites with display brightness set to 50%.”
    Cei de la Apple ne dau cateva sfaturi despre cum putem sa ne maximizam autonomia Mac-ului si durata de viata a bateriei:
    http://www.apple.com/batteries/notebooks.html

Comentează