MANAFU*

Abonamente Evensys

Coco vine in tara, vii si tu la aeroport?

Despre cat de impresionat am fost si sunt de ambitia si curajul de care da dovada Crina “Coco” Popescu nu cred ca mai are rost sa va spun. Nu inca o data. Mi-am aratat deja de cateva ori admiratia fata de ea si performantele atinse pana la varsta de 16 ani. Coco revine maine in tara si cineva s-a gandit ca ar fi frumos sa o asteptam la aeroport. Sa o intampinam. Cu siguranta s-ar bucura. Si ar fi ceva neasteptat pentru o persoana care nu e un fotbalist celebru, vedeta rock sau un “abonat” al tabloidelor. Este – in opinia mea – unul dintre putinii oameni care ne mai pot inspira astazi.

Coco aterizeaza maine la 17.00 pe Henry Coanda (Otopeni). Vine cu o cursa de la Amsterdam. Cativa oameni de bine au inchiriat un autocar cu 40 de locuri, care va pleca din Piata Victoriei, din parcarea de vizavi de Guvern, spre aeroport, de unde se va intoarce la 18.15. Daca vrei sa mergi si tu, te invit sa confirmi aici. Si sa dai mai departe vestea.

5 comentarii

  1. motanu89 says:

    Pfiu ce as fi mers si eu daca eram din Bucuresti, chiar merita toti laurii din lume pentru performantele ei. BRAVO Coco sa ai o viata indelungata si plina de succese

  2. Refuzake says:

    Coco e o persoana speciala pentru Romania, sper sa vada cat mai multi asta!

  3. Alina Ilioi says:

    Frumos gest. Aţi făcut şi fotografii să putem vedea şi noi?

  4. Tim says:

    Hmm, e admirabil ce a facut…
    E bine sa iti urmaresti pasiunile insa e mai bine sa urmaresti neste procese, etapele varstei care trebuie sa curga firesc si nu sa te repezi sa prinzi cea ce poti prinde si mai tarziu din aceasta viata… stiu ca e greu, al naibii de greu ce a reusit dar cu cate sacrificii?
    Numai bine.

  5. […] de la Manafu un mesaj foarte important – mâine aterizeză pe Otopeni prima femeie care a urcat cei mai […]

Comentează