MANAFU*

Abonamente Evensys

Accelereaza in cariera

Poti beneficia gratuit de un program MBA sau unul Master of Science in Grecia, in cadrul unei initiative Bancpost. Iata de ce cred, din proprie experienta, ca nu trebuie sa ratezi aceasta oportunitate.

Mi-am inceput cu adevarat cariera la finalul anului 1998 si cred ca am prins cei mai interesanti ani de business in tot parcursul meu profesional. Ca jurnalist in presa de business, am putut vedea cum se ridica sectoare noi, afaceri de nisa, antreprenori si economia Internetului. Ma pot mandri astfel ca am fost martorul dezvoltarii noii economii. Dar in acelasi timp am si un regret.

Acum, cand privesc inapoi, mi-as fi dorit sa accelerez mai mult in cariera. Sa incerc sa depasesc ritmul pietei si al celor din jur, sa ard mai repede etape si sa ajung mai repede. Unde? Si asta ar fi trebuit sa descopar mai devreme. Am acest mic regret privind la generatia de astazi (20 – 30 de ani), care este mult mai rapida, mai dornica de afirmare si sa evolueze. Am vazut acest “spirit” la multi tineri antreprenori pe care i-a intalnit in ultimii trei ani.

Astazi, cred, mai mult ca oricand, un tanar la inceput de cariera ar trebui sa isi stabileasca un obiectiv si sa caute sa acumuleze experienta si resursele pentru a face pasi mari profesional. Si ii mai trebuie ceva. Educatia adecvata.

Descoperim cu totii ca scoala nu ne ofera tot bagajul de cunostinte necesar sau poate vedem ca nu exista facultate pentru aspiratiile noastre. Invatam pe cont propriu sau muncind. Mergem la cursuri de specializare, trecem prin scoli “alternative”, post-universitare, mastere si visam la un MBA.

Daca vrei sa accelerezi, da click pe link-ul din prima propozitie. Afli acolo care sunt conditiile de participare pentru a obtine o bursa in Grecia. Ai termen de inscriere pana pe 15 aprilie.

Ma intreb acum doar: Cum ar fi fost sa fiu eu astazi proaspat absolvent sau in primii ani de cariera?

4 comentarii

  1. valeria says:

    🙂 chiar ma gandeam

  2. Dan says:

    Ah, ce bine ar fi mers!!! Dar ce te faci cu copilul, creditele si parintii in varsta…

  3. Asta e “drama” tanarului over 30! Cum spuneam, pe vremuri nu erau atatea oportunitati.

  4. Pato Basil says:

    am auzit despre proiectele astea mba dar nu stiu chiar ce anume e de capul lor!

Comentează